Forumet - Kent går i graven

Kent går i graven

2196 0 44
GråterGråterGråterNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråtervGråterGråterGråterGråterGråterGråterLedsenLedsenLedsenLedsenLedsenLedsenLedsenLedsenLedsenLedsenLedsenLedsenLedsenDOM E VÄRLDENS BÄSTA BAND OCH NU SKA DOM SLUTA DET ÄR INTE SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANT.

http://kent.nu/2016/03/14/kent-gar-i-graven/
Senast ändrad 16 Mar 2016, 01:26 av Lounge

Spana också in:

Spontant tänker man: "Oj, nej, va?!" Men efter lite betänketid så känns det ändå hyfsat lugnt. Tycker att mycket av deras senaste album varit ganska likriktad och inte särskilt unikt alls. Och med tanke på deras nya singel så verkar deras sista album följa samma spår. För mig är det framförallt de första albumens låtar som jag uppskattar. Och de finns ju kvar. Vissa beter sig ju som om att en band slutar per automatik innebär att alla deras låtar försvinner, så är det ju inte. Att gå på konserter live har dessutom aldrig varit något för mig ändå. Blir motvalls av hela grupprunkeriet som det ofta innebär.

Niklas: Spontant tänker man: "Oj, nej, va?!" Men efter lite betänketid så känns det ändå hyfsat lugnt. Tycker att mycket av deras senaste album varit ganska likriktad och inte särskilt unikt alls. Och med tanke på deras nya singel så verkar deras sista album följa samma spår. För mig är det framförallt de första albumens låtar som jag uppskattar. Och de finns ju kvar. Vissa beter sig ju som om att en band slutar per automatik innebär att alla deras låtar försvinner, så är det ju inte. Att gå på konserter live har dessutom aldrig varit något för mig ändå. Blir motvalls av hela grupprunkeriet som det ofta innebär.
Det är märkligt att de inte kommer existera live.. tror jag sett de 3-4 gånger

Lounge:
Det är märkligt att de inte kommer existera live.. tror jag sett de 3-4 gånger
Jo, men även om det såklart betyder mycket så är det ju ändå en liten del av livet och inte minst Kent-upplevelsen. Att lyssna på låtarna är ju ändå den större delen av ens konsumtion av Kent. Man hör ju liksom fans säga "ni har varit med hela tiden, och snart aldrig mer", som om alla deras låtar försvinner när bandet försvinner.