Forumet - Kent - nya album, när?

Kent - nya album, när?

451 0 44
Nu har man inte sett Kent på 1 år.
Det suger!
Men det talas om 2-3 nya skivor. Det lär ju bli fler konserter va? Jag menar, 2-3 album kan man göra mycket utav.
Den senaste jag var på var i Eskilstuna deras hemstad, 12 juli. Jag levde ungefär för stunden sen kunde jag dö. Så bra var det.

Vilken var eran bästa konsert som ni aldrig kommer glömma?
uppenbar:

Jag kan leva på Kents tidiga album tills jag dör. Jag vill inte låta klyschig, men de har faktiskt blivit sämre.


Jag håller med ärligt. Men, när man har lyssnat på alla albums hela tiden så blir det liite tjatigt. Det jag vill är att dem ska släppa nya. Så länge det är kent, och det finns alltid 3 låtar som man gillar. Tillbaka Till Samtiden... Finns visst 3 låtar som är jätte bra. Enligt mig.

Spana också in:

uppenbar:

De kommer inte ens i närheten av de bra låtarna på Verkligen, bara för att nämna ett album.


Nej, jag vet. Inget kommer slå de old school, men någon gång måste ett band ändras lite. För att se hur folk reagerar. Om du vore artist skulle väl du inte spela samma typ av musik hela tiden, visst du håller dig till en sort men du kanske gör om det så det blir t. ex "uppenbars-pop" eller något? Att det är pop fast på ditt sätt, thats whay im trying to say. Och jag sög på att förklara.
uppenbar:

Jag kan leva på Kents tidiga album tills jag dör. Jag vill inte låta klyschig, men de har faktiskt blivit sämre.


Håller med, de gamla albumen är sjukt mycket bättre än de senaste. På de gamla skivorna håller nästan alla låtarna en helt grym nivå, på senare tid är det endast ett fåtal som kommer upp på den nivån [sad]
Antar att vi kan räkna med ett nytt album nånstans mellan november -09 och april -10 om man ser till hur pass frekvent de släppts tidigare album. Dessutom var de ovanligt aktiva under -08, så nu vill de sannolikt vila upp sig. De har ju barn och grejer nu också, så.

Hoppas på en återgång till soundet från Du och jag döden. Senaste skivan var vågad, och hade en 3-4 riktigt sköna låtar, men det fanns även vissa låtar (Vid din sida, Vy från ett luftslott) som rentutav hör till bland det sämsta jag hört i musikväg i stort. Mer i stil med Döda vinkeln och Mannen i den vita hatten, då jävlar blir det gott [love]