Forumet - keps på tjej?

keps på tjej?

1579 0 18
Hej, jag har lite problem med min style.

När jag var mindre hade jag alltid keps och trivdes sjukt bra i det, jag hade baggy byxor och "större" (inte tajt i alla fall) t-shirts.

det var väl när jag skulle börja högstadiet som det slog mig att jag inte såg som de andra tjejerna, och bytte stil till tajta jeans och tajtare t-shirts. (men mina hoods har alltid följt med mig<3)

Jag är en sån tjej som man typ aldrig får på en klänning, klackskor.. you name it. Jag har alltid skateskor och åker bräda (skateboard, snowboard, vågsurf) . Ja, ni förstå väl stilen :)

Jag har nu året efter gymnasiet börjat dra mig tillbaka till den looken jag trivdes med som barn, och jag trivs sjukt bra i mina shorts som hänger ner lite över rumpan och t-shirten som sitter lite löst (inte för mycket dock, man kan se att jag är tjej och har bröst :P ). Jag trivs bättre i det och det känns som "jag".

alltså, jag är en ganska osäker tjej och klarar inte när folk tittar snett på mig. Men jag vill inte gå runt som en fjollig tjej.. jag vill vara jag.

vad skulle ni killar säga om er flickvän började med denna stilen?

och det är "okej" för en tjej att ha keps?

Spana också in:

Guide Me Home:

Alltså: Våga vara dig själv


jag försöker, men blir så orolig för de där jävla blickarna. har varit så sen högstadiet. jag hatar det.

isola:

Sen skyddar keps håret mot solens slitage.


ska använda det försvaret om någon tjaffsar :)

farbror gugge:

om man inte är typ hiphoppare, och har hiphopkeps.


jag är inte hiphoppare, men tänkte i så fall ha en sån "new era" keps eller liknande.

Är det något som även passar tjejer? de flesta internetbutikerna verkar bara ha andra sorters kepsar när man väljer "girl"...
farbror gugge:

dvs hiphopkeps[no-no]


ja, det är det som är saken. resten av stilen är ju inte hiphip-style. Jag har relativt tajta byxor fortfarande, inte baggy. samma med tröjorna. Men känner att en sån keps skulle passa bra ändå. eller i alla fall kännas bra då jag inte gillar hur ansiktet ser ut med andra kepsar. inte på mig i alla fall.

Guide Me Home:

Du lider mer av att "lyda" blickarna


true story
konstigkatt:

Är det något som även passar tjejer? de flesta internetbutikerna verkar bara ha andra sorters kepsar när man väljer "girl"...


1. Internetbutikerna bestämmer inte vad du passar i
2. Det finns inget som passar alla tjejer, så det är bara en konstig fråga
3. Köp en snygg keps, ha den på dig och var stolt!
4. För övrigt tycker jag nästan att tjejer i de flesta fall passar bättre i keps än killar
Klä dig precis som du vill. Mycket attraktivare än vilken klädstil som helst är en tjej som är trygg i sig själv. Keps är dock allmänhet brutalt fult, så för att väga upp det måste man vara djävligt snygg för att få bära den.

Findus:

För övrigt tycker jag nästan att tjejer i de flesta fall passar bättre i keps än killar

fan! låter som om jag ska köra på :)

Tack för alla svar! Jag känner mig lite mer säker på att jag ska köra på min egna stil. Köra med kepsen, min syster och några av mina vänner har sagt flera gånger att jag passar i det. så varför inte?

Nu ska jag fan ta och sluta upp med dessa töntiga osäkerheterna och satsa på att vara JAG.

behövde era svar för att stärka mig själv i detta "stora" beslut :P hahaha nej, stort var det egentligen inte. men jag har gjort det stort för mig själv.

Nu ska jag bara ut på stan och leta i affärer. testa vilken färg jag vill ha till att börja med. Syrran ville följa med mig imorgon :)

vi får väl se vad pojkvännen säger om en vecka när jag träffar honom igen. Tror inte han bryr sig om jag ska var ärlig :)