Forumet - Key To Heaven

Key To Heaven

745 0 16
Tja, har jobbat på ett spel i några år nu och är äntligen färdig. Det är ett 2d MORPG spel som är baserat runt pvp. Om du är intresserad så kan du tanka hem spelet om du vill. Det är helt gratis. Släppte spelet igår. Men dessa är de som har spelat/spelar.

Whos Online: http://www.key2heaven.net/majork2h/whosonline.html
Top Players: http://www.key2heaven.net/majork2h/top100.html

Hemsida: http://www.key2heaven.net/index.php
Download: http://www.key2heaven.net/page.php?id=240

Två Bilder:
http://img228.imageshack.us/img228/6865/85010342vv1.png
http://img231.imageshack.us/img231/839/screenshotbc8.png

Tack tack!
BjornJohansson:

Jo man levlar ju för att bli bättre. Men spelet består även av en stor del av quester. Och till en början så blir man lätt level 3-4 av en lite lurig quest. Man ska leta upp en glömd brunn i staden.


Dra en jämförelse med WoW är du snäll? Hur snabbt går det att komma till en nivå där man effektivt kan PvPa ner alla andra om man är duktig?

Spana också in:

LitenPenis:

Dra en jämförelse med WoW är du snäll? Hur snabbt går det att komma till en nivå där man effektivt kan PvPa ner alla andra om man är duktig?


Det beror på vilka man vill slåss mot. Det tar kanske runt 2-3timmar för att få en någorlunda bra gubbe som inte alltid dör mot andra :P Det går betydligt mkt snabbare än på wow eftersom detta spelet är sjukt mkt mindre. Men det handlar ju om hur fort man fattar spelet också, men det är ganska lätt och finns en enkel hjälp guide.

Tack för era shyssta svar.