Forumet - KIK vs. Fäjsbok

KIK vs. Fäjsbok

7201 0 45

Spana också in:

kik är en app man chattar via. känner inte att det kan jämföras med facebook. i så fall med bara massengerappen som fb har. whats app är en app man chattar via precis som kik. jag har använt båda och tycker de är likgiltiga. har dock för mig att man inte kan skicka videor på kik, vilket man kan på whatsapp. 

finns fler liknande appar. alla är som att smsa/mmsa, fast via internet. numera kan man, åtminstone mellan två stycken iphone även skicka imessage. dvs, alla sms och mms skickas automatiskt via internet. 

hatar facebook. Men kik är rätt värdelöst. E väll typ som msn, fast dåligt, och ingen över typ 15 har det. Okej, jag har. Ville känna mig lite ung och hipp (efter att troligtvis ha sett duktigt med korkad ut när folk frågat om dom kan kicka mig) + att en kompis inte kunde skicka vanliga sms så då fungerade det bra.

Nu när jag läste ovan att man slipper ge ut nummer/namn och det faktum att det är gratis så kan jag endå förstå det fina med kik. Det är rätt bra endå ju. KIK FTW! Någon som har kik?