Aviseringar
Rensa alla

Killa och sånt


Ämnesstartare

Hanna_larsson : Hej jag är en tjej på 14 år och snart fyller 15. Jag har precis träffat en kille och vi är ihop men "problemet " är att mina föräldrar låter mig inte träffa killar och jag vill inte ljuga längre. Jag har religiösa föräldrar och de vill inte att jag träffar killar. Själv är jag inte religiös alls men har respekt för mina föräldrar och vill inte ljuga men jag gillar honom och vill inte förstöra vår relation eller vänskap jag är tesytom jättebra kompis med hans vänner, jag är rädd att förlora de också. Jag har pratat med mina föräldrar om när de tycker att det är passande för mig att träffa killar och då har de sagt att du måste mins vara 17. Jag vet att killar inte är hela värden och att vi förmodligen inte kommer att gifta oss men jag vill verkligen inte såra honom eller min familj. Tacksam för hjälp och råd! 


   
Citera

Ja du får ju välja att strunta i honom eller strunta i din familj. Jag personligen hade skitigt i vad mina föräldrar tyckte :p


   
SvaraCitera

Gillar inte att bli killad, kliad däremot. 


   
SvaraCitera

Du kanske skulle kunna presentera honom som en vän? Min flickväns familj är ursprungligen från Kroatien/Bosnien och tycker inte att det är okej att vara gay. Hon ljög fram tills hon en dag sa det till dom och det uppstod ett helvete ett tag som senare lugnade ner sig. Jag har inte träffat hennes föräldrar på jättelänge och är inte välkommen längre. Om jag hade varit i din sits så hade jag faktiskt fortsatt att ljuga fram tills jag var 17 isf. Om du ändå inte tänker att ni kommer gifta er så kanske förhållandet tar slut innan du är 17 också. Prata med din kille om hur han känner in för det. Jag försöker stötta min tjej så gott jag kan men är själv så jävla besviken och ledsen på hur dom behandlar mig som inte ens har gjort något. 
Du har ingen som är i samma situation? Har dom träffat honom?
 


   
SvaraCitera