Forumet - KILLAAR! Lätt eller svårfångad?!

KILLAAR! Lätt eller svårfångad?!

953 0 18
Heyyy, för hmm, 2 veckor sedan träffade jag en kille. Han är snygg, snäll.. äh, ja han är helt enkelt perfekt pojkvänsmaterial. Han verkar ganska intresserad av mig, eller vet inte, det är så svårt att veta... Men nu kommer min fråga till alla killar, hur ska jag bete mig? Ska jag höra av mig hela tiden med gulliga sms, frågor om att träffas osv eller ska jag vara lite mer reserverad och upptagen, UTAN att vara otrevlig eller dryg förstås?

Jag själv faller lätt för killar som är lite svårfångade, man vill ju alltid ha det man inte kan få, eller? Hur vill ni att erat på g ska vara?
[bigsmile]

Spana också in:

Jag blir så trött på människor som spelar svårflörtade. Ville bara säga det.jjosefin:

Ska jag höra av mig hela tiden med gulliga sms, frågor om att träffas osv eller ska jag vara lite mer reserverad och upptagen, UTAN att vara otrevlig eller dryg förstås?


nåt mellanting kanske? du ska förstås inte höra av dig HELA TIDEN, men du ska inte heller vara upptagen och reserverad HELA TIDEN.
Du förstår vad jag menar. Lagom är alltid bäst :)

Om du spelar svårflörtad kanske han tror att du inte är intresserad av honom, och då kan det sluta i katastrof. Tänk om han träffar någon annan?
Men verkar du å andra sidan väldigt reserverad (utan att för den skull vara otrevlig) så kanske han helt enkelt tröttnar och går vidare till någon annan. Han kanske tror att du inte vill någonting då!
jjosefin:

Hur kan det då komma sig att jag, och säkert många andra tjejer, blir mer tända på en kille när man blir dissad eller liknande?


jjosefin:

När det blir lite "man vill alltid ha det man inte kan få"...


Av den anledningen.

Dock följs det ofta åt med att man blir besviken när man väl får det man ville ha, såvida inte vederbörande verkligen var intressant.