Forumet - Killar

Killar

496 0 15
Hej, Hur vet man att en kille är seriös?
Jag har hållt kontakten med en kille via internet väldigt länge nu. Vi bor i samma stad och vi brukar åka samma buss hem några gånger... Men ja e lite blyg av mej och vågar inte riktigt träffa han. Men i blan verkar han så snäll och omtänksam och i bland så verkar han så annorlunda och inte alls seriös. Hur ska jag veta om han är seriös eller bara driver med mej?
Vi pratar aldrig med varandra i när vi ser varandra, och när vi pratar på datorn så är det inte direkt några långa konversationer utan oftast skirvern han bara att han vill att jag kommer till han... HUr ska man veta ?

Spana också in:

hmm.. nja. Asså eftersom att ni inte har kommit så långt i eran "relation" så är det ju svårt att avgöra. Samla mod och snacka med honom som om han vore en kompis. Släpp loss! Nästa gång då ni ses på t.ex. bussen, sätt dig bredvid honom och snacka om vad som helst. Visa du att du är avslappnad och ha självförtroende!.. så kommer han garanterat att öppna ögonen. Se bara till att inte va för mycket på och lek inte svårfångad.[no-no] Lycka till[bigcheers]