Forumet - KILLAR: Beskriv ett jävligt skönt HANDJOB! (Eller varför man inte ska ge ett utan bara suga/ligga?)

KILLAR: Beskriv ett jävligt skönt HANDJOB! (Eller varför man inte ska ge ett utan bara suga/ligga?)

9949 0 114
Teknik, finess, känsla... det finns många komponenter som bidrar till att en tjejs handjob på er blir riktigt hot eller en flopp[wink] nu är frågan: Vad?

På vilket sätt vill ni bli och inte bli avrunkade?

Är det helt värdelöst med en handjob om ni ses och förväntas "göra grejer" med tjejen eller är det okej? För om vi säger att du träffar en ny och ni ses men tjejen är osäker på om du ligger runt så hon vill kanske inte suga av dig för du kanske haft sex med någon och inte testat dig efter... palla suga av då liksom! Och ha sex (med kondom) är inget alternativ om man vill gå lugnt fram i början, så varför inte bara runka av då? För du får ju endå komma isf.
Chickfactor:

nej


why not?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


postis_per:

http://www.break.com/index/the-hand-job-protest-song.html


MEN VAD FAAAAAN LIKSOM!

Är det så värdelöst med handjobs eller :S

Alltså... det känns ju mer okey att ge ett handjob än avsugning om man vill ta det lite lugnt i början t.ex. man vet kanske t.ex. inte om killen ligger runt och palla suga av om han haft sex med en brud nyligen utan att testa sig! FATTARU

Spana också in:

diamond_:

MEN VAD FAAAAAN LIKSOM!

Är det så värdelöst med handjobs eller :S


ser liksom inte vitsen med att låta någon annan göra något som man kan göra typ stört mycket bättre själv

diamond_:

er runt och palla suga av om han haft sex med en brud nyligen utan att testa sig! FATTARU


kondom?
diamond_:

På vilket sätt vill ni bli och inte bli avrunkade?


Det är aldrig fel att bli avrunkad! Även om det såklart är trevligt när det inte stannar där.

Själv tycker jag att det finns en viktig sak att tänka på. Att INTE ha för bråttom att runka fort. När det börjar närma sig (borde märkas), då är det en sak. Men istället för att skaffa "runk-arm" genom att dra på av bara fan och tro att det ska gå fort, think again. Det är troligtvis effektivare att göra det lugnt och ägna något längre tid! Det är min syn på det i alla fall.

diamond_:

Är det helt värdelöst med en handjob om ni ses och förväntas "göra grejer" med tjejen eller är det okej?


Det är verkligen inte värdelöst. Men det är klart att kommer man så pass att hon sitter där med kuken i handen så känns det som problemet att ta det ett steg längre inte borde vara ett problem. Men känner man inte för mer, då är det ju så. Man ska inte göra bara för att en vill såklart.

diamond_:

För om vi säger att du träffar en ny och ni ses men tjejen är osäker på om du ligger runt så hon vill kanske inte suga av dig för du kanske haft sex med någon och inte testat dig efter... palla suga av då liksom!


Då går det ju alltid att fråga! Litar man inte på svaret man får då ska man nog inte ens runka av heller utan strunta i personen helt.

Sen får man väl gå lite på hur personen är också. Det är ingen majoritet som ligger runt (även om det finns de som vill framstå så och överdriver sina upplevelser). Vet man med sig att man har en sjukdom, då tror (och hoppas) jag att man inte har oskyddat sex. Det krävs en väldigt elak person för det.

diamond_:

Och ha sex (med kondom) är inget alternativ om man vill gå lugnt fram i början, så varför inte bara runka av då?


Alltså, vill man gå lugnt fram tycker jag inte man ska blanda in sex alls (om man nu ser sex som att gå för fort fram). Har man kommit så långt som till att runka av, då förstår jag inte riktigt grejen med att stanna där. Men alla är ju olika såklart. Känns det rätt så känns det rätt.

diamond_:

För du får ju endå komma isf.


Nu talar jag bara för mig själv. Men att komma är inte alltid det viktigaste! Några av de bättre sex jag upplevt har slutat utan att jag kommit alls. Orgasm är skönt att få, men helheten kan vara bättre utan den. Det är så självklart att killen ska komma verkar det som. Alla tjejer kommer inte under sex, det behöver inte killar göra alltid heller. I thinks! :)
Tobbish:

Det är aldrig fel att bli avrunkad! Även om det såklart är trevligt när det inte stannar där.


Jag håller faktiskt med på allt du säger, du är en klok man! [bigsmile]

diamond_:

Är det helt värdelöst med en handjob


Nej det är det absolut inte, men dem flesta tjejer har inte samma teknik som vi är vana vid, självklart är det något som man kan träna fram. Men av mina egna erfarenheter så är inte tjejer bra på att runka, om det inte är så att dem suger samtidigt.. [crazy]

Men jag förstår dig också med att du vill vänta, det bästa är väl om du pratar med honom eller väntar med sex överhuvudtaget tills det känns bättre, eller så kan du ju säga att du inte vill gå längre än till att typ runka/pulla varandra.
diamond_:

Och ha sex (med kondom) är inget alternativ om man vill gå lugnt fram i början, så varför inte bara runka av då? För du får ju endå komma isf.


Det där e bara sjukt corny. Att köra ett handjob istället för att ligga. ALDRIG vart med om eller nöjt mig med endast ett handjob.
Greger_EFG:

Hon känner sig väl mindre slampig om hon inte har "tekniskt-sex".


Ja men där har vi det igen. VAD är det som gör själva sexet till hemskt. Personligen måste jag ju säga att det är mer slampigt o nedvärderande o runka/suga av för då får man inte ut något själv av det..[tard]

Folk måste sannerligen släppa det där att sex är en big deal.
ms_A:

VAD är det som gör själva sexet till hemskt. Personligen måste jag ju säga att det är mer slampigt o nedvärderande o runka/suga av för då får man inte ut något själv av det..[tard]


Är väl instinktivt eller typ tradition.

Antingen så vill hon mest ha stödet av killen men inte bära hans kids(instinkt). Eller så anser hon att det är fel pga religiösa traditioner hon lärt sig som barn.

Själv tycker jag avsugningar e OK, och handjobs "meh".
uppenbar:

Jag har sugit av med kondom!


Vilket märke var det? Och hur gick det?


Tobbish:

Vet man med sig att man har en sjukdom,


kan man bli smittad av något om killen har en könssjukdom och man suger av utan kondom???

enkaka:

Tjejer kan inte runka av.. det är suga som gäller, blir skönt bara man får ha kuken i munnen


men ni har ju haft det skönt när ni runkar av er själva, varför kan inte vi som tjejer göra det - gör det ont, tar vi inte i tillräckligt hårt/löst eller vad?

Tobbish:

Men det är klart att kommer man så pass att hon sitter där med kuken i handen så känns det som problemet att ta det ett steg längre inte borde vara ett problem.


Som sagt... så handlar det för mig om att den här killen jag sugit av förut träffar någon tjej nu typ, eller jag är inte hundra på det men ja... så det känns som att jag inte vill suga av om hon kanske ska ligga me han samma kväll eller så. Do you get my problem?

xparn:

Sug, runka, sug .. använd tunga på ollonet... variera


Vet hur man gör snälla :P men är de ok om man använder kondom då? (för man vet att han troligtvis håller på med annan/Andra?)

llooll:

. Men av mina egna erfarenheter så är inte tjejer bra på att runka


Hur många tjejer var det?

llooll:

säga att du inte vill gå längre än till att typ runka/pulla varandra.


Mmm det var det jag tänkte, med en kille jag ska träffa snart jag sugit av förut men vill ta det lugnt nu eftersom han träffar en annan typ... det vore väl okey? Blir dock pinsamt att inte veta vad man ska göra av ansiktet.. jag menar.. när man suger av så är det problemet löst, men runkar man av , ska man kyssas, sitta där med nakna bröst eller vadå :S

Greger_EFG:

Det där e bara sjukt corny. Att köra ett handjob istället för att ligga. ALDRIG vart med om eller nöjt mig med endast ett handjob.


Men alltså... vadå? Om tjejen t.ex. e oskuld och vill ta det lugnt - skule du inte nöja dig med handjob till o börja med säger vi?

emo_max:

Handtrallor suger, så är det bara. Och ska man nu ändå leka med snoppen kan man lika gärna ha sex.


Jag ska kanske snart träffa en kille jag sugit av förut men vill ta det lugnt nu eftersom han träffar en annan typ... det vore väl okey? Blir dock pinsamt att inte veta vad man ska göra av ansiktet.. jag menar.. när man suger av så är det problemet löst, men runkar man av , ska man kyssas, sitta där med nakna bröst eller vadå?


Greger_EFG:

Själv tycker jag avsugningar e OK, och handjobs "meh".


Och ligg "Yeah" va?
Men hanjobs har du fått... varför e inte de ok om man vill gå lungt fram t.ex.? Jag ska kanske snart träffa en kille jag sugit av förut men vill ta det lugnt nu eftersom han träffar en annan typ... det vore väl okey? Blir dock pinsamt att inte veta vad man ska göra av ansiktet.. jag menar.. när man suger av så är det problemet löst, men runkar man av , ska man kyssas, sitta där med nakna bröst eller vadå?