Forumet - Killar, det här är en fråga till er!!!!

Killar, det här är en fråga till er!!!!

2548 1 25
Jag går rakt på sak!!! Finns det någon där ute i Sverige (kille) som har något mer än bara sex i sin hjärna. Alla scrollar någon gång igenom instagram eller något liknade, och ser alla dessa söta par. Finns sånt i Sverige, för att jag ser är killar som går på fester varje kväll och festar, samt .....
Så undrar finns det killar som gillar att mysa, gå på bio, kolla på  netflix (allt möjligt) och inte har endast sex i hjärnan.

julia1130: Så undrar finns det killar som gillar att mysa, gå på bio, kolla på netflix (allt möjligt) och inte har endast sex i hjärnan.
Jag är en sån. Men vi sitter hemma i våran ensamhet för de flesta tjejer verkar ju bara tycka om killar som festar och är allmänt störda av någon anledning. Så det är därför du inte tror att vi finns säkert.

Spana också in:

Asså sex är väl mer för att man är ensam. Såg en TED-talk här om veckan där en prostituerad berättade om att det inte är en slump att ensamma män är de främsta kunderna när det gäller att köpa sex. Om man har någon man kan mysa med, hitta på saker med och som man finner allmänt trevlig blir man kanske inte så fokuserad på behovet att få knulla