Forumet - killar, hur bra är ni egentligen på att ragga?

killar, hur bra är ni egentligen på att ragga?

5211 0 23

Spana också in:

Inte så bra alls egentligen, jag är mest ute och dricker på fest och lokal och ser om jag råkar få kontakt och kemi med någon, går aldrig ut med syftet att ragga direkt. Det handlar nog mer om att jag till slut ser att "oj det här går nog" - då agerar jag. Jag tycker inte att det blir bra när man försöker ragga på ett sånt där uppenbart jävla vis out of the blue.
Helt värdelös. Fast det beror nog också på att jag inte raggar, och gör jag det så är det mest på skoj. Liksom skämtsamt, men då enbart på personer som jag redan känner och ser som vänner. Och dom vet ju att jag bara skämtar.
Men jag skulle aldrig försöka limma på någon främmande brutta. Eller ens prata för den delen. Kan inte. Kan inte prata med främmande tjejer, om det är så att det är just för att jag är intresserad av henne och endast därför som jag söker kontakt.
Och jag tänker ju inte heller pressa mig själv till det och inte utsätter jag mig för sådana situationer. 
Så därför går jag ju inte ut för att ragga. 
Detta skulle kunna anses som ett problem då jag kan tyckas lägga upp många hinder för mig själv. Men så är det inte. Alltså att det skulle vara ett problem. För att eftersom att jag ändå är nöjd med livet som det i nuläget är, och heller inte ser mig i behov av tjej så är det heller inte något speciellt med det som motiverar mig att göra något åt detta. 

Okej, svaret blev rätt så långt. Men, men.    

S3ON:
Va?

Jag förstår inte vad du menade med "varför ska då inte hon ta initiativ till att ragga?" Jag tolkade det bokstavligt. Hon ska naturligtvis ingenting, utan gör som hon själv behagar.  
Jag menade inte ska som i att hon måste. Jag menade mer som att är hon intresserad, varför inte då ta initiativ själv?
Jag tolkade din kommentar som att du anser att det är till fullo männen det hänger på, att ta initiativ till att ragga. 


Armagedon: Jag tolkade din kommentar som att du anser att det är till fullo männen det hänger på, att ta initiativ till att ragga.
Jasså, knepig tolkning. har ju ej uttryckt någon åsikt, ifrågasatte ditt påstående. 

Det hänger inte på någon part. Den som vill tar initiativet. Sådär ser det ut i samhället. Kvinnor raggar också i stor utsräckning, tro det eller ej! :))