Forumet - Killar, Hur ska en tjej se ut / vara som person?

Killar, Hur ska en tjej se ut / vara som person?

3253 0 35
Jag vet att det finns mångal liknande trådar, men jag vill bara veta vad genomsnittet tycker :)

Jag kan ju berätta för er hur jag är?

Utseende: 165 cm lång, normal viktig, former, C75 eller D75 på bh storlek (dock vill jag ha mindre), fast och något större rumpa, Gråblå ögon, rund ansikts form, vältränad, långt platt hår med volym blont hår, lagom mycket smink.

Personlighet: Självsäker, bra självförtroende, tar ingen skit från andra, blyg, smart, logiskt tänkande, svår flörtad, vet vad jag vill.

Så berätta nu hur ni killar vill hur tjejer ska vara/se ut?

Spana också in:

Crypto:

alla vill väl ha bekräftelse, om än i olika grad, så knappast konstigt :p


konstigt nä, men jag tycker att en människa som är självsäker, bra självförtroende och "inte tar skit från andra" inte ska behöva söka bekräftelse.

det var ingen pik mot TS, tycker bara det är synd att killarnas åsikt ens är intressant [blush]
hjortpojken:

jag tycker att en människa som är självsäker, bra självförtroende och "inte tar skit från andra" inte ska behöva söka bekräftelse.


det finns inga sådana människor, om de inte är psykiskt störda. människan är beroende av social kontakt och man blir självsäker genom att få bekräftelse, alternativt genom att tolka negativ uppmärksamhet som bekräftelse.
tycker att en tjej ska vara rolig, det är det viktigaste hos alla människor. alla de jag hänger med mycket är roliga, på ett sätt som de flesta människor inte är. de skrattar åt saker som många inte förstår, verkar det som. kan inte riktigt förklara hur, men. ja.

det är också viktigt att vara ganska förstående, och ha överseende med vissa vanor och beteenden (inget elakt eller jobbigt obs).

rent fysiska attribut spelar också roll, tyvärr, lol. fast de varierar, man kan vara snygg på många sätt.
internet:

det finns inga sådana människor, om de inte är psykiskt störda. människan är beroende av social kontakt och man blir självsäker genom att få bekräftelse, alternativt genom att tolka negativ uppmärksamhet som bekräftelse.


ja det är väl så. jag vet ej hur det är att vara en människa med jättebra självförtroende. dock så är det väl knappast bara genom bekräftelse från andra som man blir självsäker, handlar väl minst lika mycket om egen inre "bekräftelse" på att man är bra.