Forumet - killar, hur suger vi av er så ni njuter som mest?

killar, hur suger vi av er så ni njuter som mest?

18306 2 95
har en pojkvän som jag verkligen älskar, har därför sugit av honom ett antal gånger. men alltså han låter ingeting, stönar inte eller nåt, gör jag fel? vill bara att han ska ha det skönt, så killar, snälla säg mig. hur ska man göra på bästa sätt? :)

Spana också in:

Inga tänder och om han kommer i din mun, börja inte göra kräkljud för att därefter kubba till toan för att spotta ut det. Om tjejen istället sväljer satsen så är det en slags bekräftelse på att hon tycker om en.

Så om tjejen inte kan ta satsen i munnen utan att uppträda som om hon fått avföring i munnen så föredrar jag att spruta på brösten.
Ligg i solen i flera timmar, eller på annat sätt se till att din kropp läcker svett. Sen samlar du upp denna svett i ett kärl och får honom att dricka upp det. Det är en slags bekräftelse på att han tycker om dig. Kan kanske även kan funka med urin

Nachac:

Att få en man att komma är betydligt lättare än att göra det skönt för honom.


Så själva orgasmen räcker alltså inte? Vilka pretentioner.
isola:

Glömde att du var av det könet som vanligen alltid kommer vid sex.


Att "komma" behöver inte innebära att man har det skönt. Många (ska inte generalisera överdrivet) penisar får utlösning av tillräckligt mycket stimulans, även om denna stimulans inte direkt är angenäm. Är den också snabb, och otålig blir denna utlösning allt annat än intensiv.