Forumet - Killar och porr!

Killar och porr!

1312 2 10

Min pojkvän och jag har lite problem. Han sa till mig igår att han tittar på porr för att han blir så upphetsad av deras snygga kroppar och snygga ansikten. Han tittade på porr ca 1h innan jag skulle komma till honom. 

ärligt talat, har jag rätt att känna mig ful, utbytt och otillräcklig? För kan han inte vänta 1h med att tillfredsställa sig själv är jag då sämre än hans hand och fulare än kvinnorna i porren? 

Vad tycker ni?

Den här tråden passar mycket bättre som en vanlig snacktråd starta en sådan i stället. tråd låst
//Moderator qazedctgb

Kommentarer (2)

  1. Ja, anledningarna han angav så.. :( 

Senast ändrad 14 Dec 2013, 12:01 av qazedctgb
Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Är säker att majoriteten av personerna kollar på porr, även om de är i en relation. Men att han berättar om det på det sättet för dig låter inte särskilt snällt. Sen att han har sexuella chatter med andra tjejer... jadu, du borde inte känna dig ful eller otillräckligt. Snarare inse att han verkar inte vara särskilt snäll mot dig, eller en bra pojkvän om han behandlar dig på det sättet och får dig att känna så. 

Han kanske är porrberoende eller så råkar han gilla porr väldigt mycket? Du kan väl nämna det för honom att det gör dig obekväm.

Du ser väldigt snygg ut på bilden så det lär inte ha med ditt utseende att göra.

Spana också in:

Konstigt sätt att prata om det med dig och ännu konstigare ifall han sexchattar med andra ifall ni har ett monogamt förhållande. Jag hade pratat med honom och sagt vad jag tycker om jag var du.

Sen vad du tycker måste du ju bestämma själv. Jag hade t.ex. inte brytt mig om min partner tittade på porr, men jag hade ju inte velat att hen pratade om det med mig som om det var för att de var snyggare och bättre än mig (vilket din kille verkade göra). Jag hade absolut inte tyckt det var ok att sexchatta med andra om det inte var så att vi hade ett öppet förhållande.

Du har väl i grund och botten rätt att känna dig precis hur du vill, men i det här fallet är det lite onödigt. Porr är en fantasi, onani och sexliv är två olika saker. Han måste få tillfredsställa sig själv precis som du måste få tillfredsställa dig själv. Vänd på rollerna: hur hade du känt om din pojkvän mått som du gör när det kom till din onani?
Antar att han ser på porren och dig som två helt olika saker. Dvs att det är inte så att han väljer bort dig bara för att han kollar på porr. Men kan förstå dig om du ifrågasätter det. Det bästa är väl att fråga honom och säga hur du känner :)