Forumet - KILLAR, ska en tjej vara bitchig?

KILLAR, ska en tjej vara bitchig?

4112 2 69
vet inte om det finns någon liknande tråd eftersom jag nyss registrerat mig men alltså jag måste bara veta om det här med att vara iskall som tjej är något killar inte gillar men på samma gång faktiskt tycker att det är sexigt att vara lite bitchig och som tjej veta vad man vill ha hos en kille. jag skulle kalla mig själv lite bitchig om någon kille kommer fram till mig i baren och inte har det utseendet jag letar efter, för jag vet att killar bara bjuder på drinkar ifall de vill ligga och inte för att lära känna en. jag är lite ytlig ja men jag är inte den där tjejen som låtsas tycka om någon för att få en shot och sen gå iväg, är hellre ärlig och säger exakt vad jag tycker. kanske drog ut lite på ämnet men gillar killar att "jaga" efter tjejer som INTE är intresserade, varför tror de att de har en chans när man klart och tydligt visat att man inte är intresserad överhuvudtaget? 

Spana också in:


paranoidkanske: vet inte om det finns någon liknande tråd eftersom jag nyss registrerat mig men alltså jag måste bara veta om det här med att vara iskall som tjej är något killar inte gillar men på samma gång faktiskt tycker att det är sexigt att vara lite bitchig och som tjej veta vad man vill ha hos en kille. jag skulle kalla mig själv lite bitchig om någon kille kommer fram till mig i baren och inte har det utseendet jag letar efter, för jag vet att killar bara bjuder på drinkar ifall de vill ligga och inte för att lära känna en. jag är lite ytlig ja men jag är inte den där tjejen som låtsas tycka om någon för att få en shot och sen gå iväg, är hellre ärlig och säger exakt vad jag tycker. kanske drog ut lite på ämnet men gillar killar att "jaga" efter tjejer som INTE är intresserade, varför tror de att de har en chans när man klart och tydligt visat att man inte är intresserad överhuvudtaget? 
Det är inte många killar som eftersträvar eller letar efter bitchiga tjejer. Men jag undrar över en del saker..
Vad för typ av kille är det som du letar efter? Kanske är baren fel ställe att leta på efter den rätta killen, om du tror att killen i baren bara vill ha ett ligg men inte du..
Har du fått någon killes nummer med en bitchig attityd?

Nej, killar gillar inte att "jaga" efter tjejer som INTE är intresserade. Jag tror att extremt få killar är sådana som jagar en tjej som inte är intresserad. Om de killarna existerar. Jag har aldrig träffat på en kille som vill ha en tjej för hennes bitchighet. Det blir ju enklare om både killen och tjejen visar intresse gentemot varandra.

Varför tror de att de har en chans när man klart och tydligt visat att man inte är intresserad överhuvudtaget?
Är det killar i baren som visar det intresset? Jag kan säga att det inte är många par som kan säga att de träffades i baren, eller? Varför går folk över huvud taget till en bar? Jo, för att festa och träffa nytt folk. Jag tro att tjejer kan bli likadana.

Hoppas att det hjälper :)
Flera frågor i en. Angående att snubbar inte kan ta ett nej beror det rent krasst på att de inte respekterar kvinnans vilja och integritet eftersom det ingår i kulturen att kvinnan är ett pris som mannen kan vinna, inte en person med egna preferenser.

Angående personliga preferenser angående "bitchighet" är folk olika, jag gillar det.
Personligen tycker jag inte att någon ska vara bitchig, inte killar eller tjejer. Det är bara sjukt störande man orkar inte med att vara nära personen. Man får liksom inget tillbaka ifrån den. Men ja ibland kan de vara bra, men väldigt sällan. Det kan vara bra i de fallen då man ska säga en åsikt och personen som ber om åsikten är bitchig emot dig. Men annars är de inte alls bra. Lägg ner danke ;D 

MarcusKing: Vad får dig att tro att killar bara bjuder på en drinkarrow-10x10.png om de vill ligga? xD
vi kan väl säga att jag varit med om sådana saker och även snackat om det med många killar och de har sagt "för att vi vill ligga" men det handlar väl också om hur man är som person. men de killar jag har snackat om det med har inte precis sagt att de vill höra hur ens dag har varit osv