Forumet - Killar, skulle ni kunna bli ihop med en tjej som varit transexuell?

Killar, skulle ni kunna bli ihop med en tjej som varit transexuell?

6527 0 181
Jag har kommit hit för att ställa en fråga, och ni kommer aldrig att få veta vem jag är så det är ingen ide att försöka få kontakt med mig.

Jag är en transexuell tjej. Det vill säga, jag är en tjej som fötts med fel könsorgan, som (om jag har tänkt mig att leva alltså) ska tas bort så att jag får mina riktiga könsorgan och bli mig själv och kan börja leva. Det tar flera år av förödmjukelser med psykologer och psykiska och fysiska undersökningar, och då undrar man förstås om det är värt besväret.

För att ni ska ha hela bilden klar för er, så är det lika bra att jag talar om för er att jag inte ser ut som en kille och har aldrig gjort det heller. Jag såg ut som en liten flicka när jag var liten, och jag ser ut som en ung tjej nu. Alla som ser mig tror att jag var född tjej, och det har alla alltid gjort. När jag var liten trodde alla att jag var tjej, och blev förvånade när mamma sade vad jag hette, och när jag blev äldre sa jag att jag hade ett tjejnamn när jag mötte människor som inte visste vem jag var eftersom det blev så pinsamt när de alltid fick en chock när dom fick veta vad jag hette. Jag har aldrig ens kommit i målbrottet. Om ni såg mig, så skulle ni också tro att jag var född som tjej. Kort sagt: jag har haft tur med mitt utseende, och om jag ville det, så skulle jag kunna lura killar att tro att jag var tjej.

Scary va? Men nej, jag har inte gjort det. Varför skulle jag när det ändå inte går att göra nåt? Killar som inte visste vem jag var har ofta trott att jag varit född tjej och försökt stöta på mig, men jag har alltid vänt bort blicken och låtsats som ingenting när dom har gjort det. Alltså: efter operationen skulle jag inte ha några problem alls med att få vilken kille som helst att tro att jag haft en tjejkropp i hela mitt liv.

Och nu kommer vi till min fråga. Vad tycker egentligen killar om transexuella tjejer? Skulle ni kunna tänka er att ligga med en sådan tjej? Skulle ni kunna tänka er att bli pojkvän till en sådan tjej? Förutsatt att hon verkligen såg ut som en tjej på alla sätt och man seriöst aldrig skulle kunna tro att hon haft ett könshandikapp? Tycker ni att hon verkligen är en tjej, eller att hon fortfarande är någon slags kille?

Jag frågar killar, eftersom jag är en heterosexuell tjej. (Jag hade ärligt talat mycket hellre velat vara lesbisk.) Jag umgås annars inte med killar eftersom jag ändå alltid bara måste komma med undanflykter för att de ska fatta att de inte kan bli nåt, och då tror dom bara att jag är en bitch. Ändå har jag aldrig gjort ett dugg för att dom ska tro att det kan bli nåt. Jag vet alltså inte så mycket om hur killar tänker utan brukar undvika dem. Känns bra att ställa frågan här eftersom jag tvivlar på att ni har svårigheter att vara ärliga.

Om jag ville, så skulle jag kunna skaffa en pojkvän och ”ljuga” för honom. Jag har ju alltid varit tjej, så jag skulle inte ljuga om jag sade att jag fötts som tjej, men jag förstår ju att alla helt enkelt inte fattar det. Ärligt talat tror jag att jag har att välja mellan att antingen ljuga eller vara oskuld hela mitt liv. Då tror jag att ni fattar att det är frestande att ljuga. Men samtidigt kanske det är bättre att vara oskuld tills man dör, jag vet inte.

Jag tror nog att jag gissar vad de flesta svaren kommer att bli, men jag vill gärna få det bekräftat, och se om jag har gissat rätt. Svara så ärligt som möjligt! Det tror jag att ni kommer att göra i alla fall.

Spana också in:

VIPanna:

nej men dt vet ja ju att hon knappast skulle vilja men att hon skulle KUNNA få OM hon skulle vilja?


Har hon en kuk och inte är steril, så - ja. Använd hjärnan.

Nu finns det dock en risk för att det är en genetisk skada; ingen normal utveckling med målbrott osv. Då är han/hon kanske också infertil.
agarfne:

Förutsatt att hon verkligen såg ut som en tjej på alla sätt och man seriöst aldrig skulle kunna tro att hon haft ett könshandikapp? Tycker ni att hon verkligen är en tjej, eller att hon fortfarande är någon slags kille?


Har du livmoder, operativa bröst och allt sådant installerat?

Och hur är det med dina dofter, feromoner, och ämnen? De naturliga kärlekskännslorna och allt det kanske inte fungerar som det ska, om du har varit kille.
Heterosexuella hanar brukar inte bli förälskade i andra hanars doft, feromoner och sånnt som uppfattas av jakobsonsorgon och det. Om du "lukar" som en hane, så kan det ju kanske hända att ingen heterosexuell kille kan bli fysisk/kemisk "attraherad/förälskad/kär" i dig på det sättet liksom. Men dom kan ju bli attraherade av ditt utseende, personlighet etc. men det där kemiska attraktions biten vet jag inte hur det funkar när man bytt kön sådär..

Jag vet inte om jag skulle kunna bli ihop med någon som bytt kön, skulle kännas lite läskigt att tänka sig att hon en gång var en kille, och att dom har opererat om honom till tjej. Men jag vet inte..