Forumet - killar som blir tvingade

killar som blir tvingade

11993 0 80

igår när jag var på en fest var det en tjej som var väldigt klängig på flertalet killar, hon gned sig mot dom, tog dom på kuken och dylikt. de reagerade med att stirra och gå iväg. hon gick runt och sa till alla att de här killarna var bögar för att de inte gillade att bli tagna på kuken, jag var av åsikten att de kanske inte ville att hon skulle röra vid dom sådär och att alla killar inte alltid är kåta. 

jag undrar vad ni killar/män/pojkar har för erfarenheter av det här. män förväntas ofta vara sexmaskiner som alltid vill ligga, annars är det något fel på dom. hur uppfattar ni det? har ni upplevt det?


amsi: män förväntas ofta vara sexmaskiner som alltid vill ligga, annars är det något fel på dom.

Av vilka? Andra män, kvinnor, eller samhället i stort?

amsi: jag undrar vad ni killar/män/pojkar har för erfarenheter av det här.

Om nån full brud tyckte jag var bög för att jag itne ville ligga med henne? Jag skulle ju inte känna mig kränkt direkt.

amsi: hon gick runt och sa till alla att de här killarna var bögar för att de inte gillade att bli tagna på kuken, jag var av åsikten att de kanske inte ville att hon skulle röra vid dom sådär och att alla killar inte alltid är kåta.

Tjejen var kanske fett ful också lulz ;pppp

Spana också in:


Gurksallad:  Bara för att man är kille, byter det inte att man för den saken lever upp till fördomen om att bara vilja ha sex. Och, ja. Jag har upplevt det. Flera gånger. Verkligen skitjobbigt.
har du kunnat säga ifrån?

FruLiten: Sexuella trakasserier ju. 
Är själv tjej så kan inte skriva så mycket, mer än att jag tycker tjejens beteende på festen inte är acceptabelt. Hade någon gått lös så på min fest hade jag kastat ut henne med huvudet före, lika så om det var en kille.
blev jävligt förbannad över de andras attityd, de tyckte att det var helt okej att hon höll på så och tyckte att det var fel att killarna inte ville. en kompis till mig som blev utsatt blev skitledsen och satt och stirrade framför sig hela kvällen sen. 

amsi:
har du kunnat säga ifrån?

blev jävligt förbannad över de andras attityd, de tyckte att det var helt okej att hon höll på så och tyckte att det var fel att killarna inte ville. en kompis till mig som blev utsatt blev skitledsen och satt och stirrade framför sig hela kvällen sen. 
Jag försökte, men hon lyssnade inte. Istället triggades hon. Det var mitt ex storasyster. Var strax efter att jag gjorde slut.

amsi: jag undrar vad ni killar/män/pojkar har för erfarenheter av det här. män förväntas ofta vara sexmaskiner som alltid vill ligga, annars är det något fel på dom. hur uppfattar ni det?
Alla killar går inte igång på allting.. amsi: har ni upplevt det?
Jag har blivit tagen på kuken, ja. Fann denna tjej mycket oattraktiv... Det var obehagligt. 

Är inte heller dude, men är så trött på den här sexmaskinsgrejen. Har träffat ganska många killar, både medvetna och omedvetna om vad som är problemet, som mått dåligt över hur vissa tjejer och andra killar betett sig runt dem.
Killar som manar på, och tjejer som tror att det är nr 1 belöning att ge en snubbe sexuell uppmärksamhet eller tillgång till sin vagina. Det värsta är när killen som blir utsatt inte fattar att det inte är nåt fel på honom och får prestationsångest osv. 

Kan vi snälla uppfostra våra döttrar och söner till att inte se sig själva som sexobjekt och sexmaskiner tack. 


amsi: igår när jag var på en fest var det en kille som var väldigt klängig på flertalet tjejer, han gned sig mot dom, tog dom på fittan och dylikt. de reagerade med att stirra och gå iväg. han gick runt och sa till alla att de här tjejerna var lesbiska för att de inte gillade att bli tagna på fittan, jag var av åsikten att de kanske inte ville att han skulle röra vid dom sådär och att alla tjejer inte alltid är kåta. 
liten omskrivning bara
låter som en riktigt dräggig brud

amsi: män förväntas ofta vara sexmaskiner som alltid vill ligga, annars är det något fel på dom. hur uppfattar ni det? har ni upplevt det?

jäää

folk missförstår gärna en om man inte vill ligga heller

och så tafsar tjejer en del, men känns inte socialt accepterat att skälla ut dem pga det på klubb så gör inte det heller pga feg