Forumet - Killar som stirrar?

Killar som stirrar?

3141 0 59
Det är en sak som jag stör mig på som fan!! Alla killar från 13 års åldern till 45 års åldern har börjat stirra på mig! Vissa bara stirrar och vissa stirrar tills man stirrar tillbaks, och sedan fånler dom! Ska man ta dethär posetivt eller negativt? Är 14, har långt mörkt hår, smal midja, breda höfter, stor rumpa, ganska stora bröst, och ganska smal. Mår faktist dåligt av att bli iaktagen hela tiden, av killar i alla åldrar? Antingen så stirrar dom för att jag är snygg. Eller bara jävligt ful! Mår dåligt av att gå förbi några killar som sitter på en bänk när man vet att dom iaktar en tills man inte är inom synhåll. Mår dåligt att vara på stranden av att alla killar stirrar. Ibland har jag tänkt såhär " jag ska kolla ifall killen fortfarande kollar på mig när han gått förbi" och ja det är klart han gör

Spana också in:

Haha, naturligtvis tittar de för att de tycker att du är vacker. Jag tycker att du borde vara glad för att folk tittar åt ditt håll så länge det inte går till överdrift. Ifall kvinnor i alla åldrar hade tittat på mig så som du beskriver att jag varit väldigt glad. Ta det positivt. 

Glad

Master_Of_Puppets: Hur klär du dig? Jag menar har man korta, korta shorts och en tröja som inte täcker magen så får man ju räkna med en del blickar.
sluta skuldbelägga henneKnekten: Haha, naturligtvis tittar de för att de tycker att du är vacker. Jag tycker att du borde vara glad för att folk tittar åt ditt håll så länge det inte går till överdrift. Ifall kvinnor i alla åldrar hade tittat på mig så som du beskriver att jag varit väldigt glad. Ta det positivt. 

Glad
du är ju korkad på riktigtOnT: det är helt upp till dig att klä dig hur du vill och vistas var du vill. de vet inte bättre och tror inte du kan göra något mer än att strunta i dem alternativt säga ifrån om du känner dig väldigt obekväm

Attitydinkontinent: sluta skuldbelägga henne
Vem ska man skuldbelägga då? Klär man sig på vissa sätt, får man ju ändå någonstans räkna med blickar.


Sen är det klart att stirra är väldigt onödigt. Det väcker ju obehag.

Bööööörg: Går jag med korta shorts och utan t-shirts får jag en hel del blickar. Vad e konstigt med det?
Ja, typ så.
NEMI: förstår inte... inget är konstigt med att människor kollar på andra människor
True story.

Man tittar på varandra, så är det.

Som om aldrig någon här tittar på andra ute, och kanske framförallt på dom som klär sig lite mer avslöjande. De som säger annat ljuger.


Att tillägga, jag vet inte alls hur du är klädd. Så ja kan inte uttala mig om det.
Men är det verkligen så att "alla stirrar"? Låter rätt överdrivet. Det låter mer som skryt och lite av en önskan om att så vore.
Men klart att man någon gång får blickar. Jag får också det. Alla får det.