Forumet - Killars personlighet (frågor till tjejer) :)

Killars personlighet (frågor till tjejer) :)

4751 0 40
Hur vill du helst att en pojkvän ska vara? Och hur ska en killkompis vara?

Jag ser hellre att en kompis är väldigt pratglad o så än att en partner är det. En partner gör det inget om han är ganska tystlåten, tänker mycket o så. Det var bara en tanke jag fick. [smile] Jag tycker det känns bättre att vara tyst med en pojkvän än med en kompis.

Flummigt inlägg men vafan[crazy]
Knarko:

fast det kan vara bra att kunna kommunicera. Nu vet jag inte EXAKT hur du menar med tyst men jag tänker automatiskt en som knappt pratar mer än när den blir tilltalad och det låter tråkigt i längden.


Sen när blev du tjej? [crazy]

jaja..

Jag menar inte sådär som du beskriver, utan mer att man inte är en sån där som är supersocial och pratar HELA TIDEN. Typ en sån där person som ÄLSKAR att argumentera om saker och ting. Jag tycker inte att det är en viktig egenskap (är det en egenskap) hos en partner, men däremot hos en kompis kan det va kul.
Jag tycker det är viktigare att man visar vad man tycker om någon, och vad man känner, genom handling. Det utesluter naturligtvis inte att man också pratar med varandra.

En kille som jag var ihop med var väldigt tystlåten, det blev jobbigt.

Spana också in:

Tycker det beror på. Om han är en kille som är pratglad och utåtriktad som person är det väl inget fel med att han pratar mycket, och likadant tvärtemot; om han är tystlåten så är det väl ganska uppenbart att han är tyst? För mig spelar det ärligt talat ingen roll. Beror ju också mycket på vad han har å säga...
Knarko:

Egentligen inte :(
hejdå!


kom tillbaka :(chiq:

Om han är en kille som är pratglad och utåtriktad som person är det väl inget fel med att han pratar mycket, och likadant tvärtemot; om han är tystlåten så är det väl ganska uppenbart att han är tyst?


Ja, men alltså, men kan ju bli lite trött på personer som pratar väldigt mycket. Jag kan bli det iallafall. Det beror väl på hur man själv är som person. Jag skulle nog inte klara av att leva ihop med någon som är så, men att träffa en kompis ibland som pratar mycket kan vara skoj.

chiq:

Beror ju också mycket på vad han har å säga...


Absolut. En person som inte pratar så mycket kan ju ha väldigt intressanta saker att säga, när han väl pratar[smile]