Forumet - kille ir tjej? :3

kille ir tjej? :3

5164 0 48
mmh? min kompis sa att jag var wierd som nästan alltid spelar som tjej[shake] pga såklart alla killar hellre vill identifiera sig med en stereotyp jättebiffig macho-man med 2 ton muskler som går runt och ba "mmmmh yeah jag är jättemacho alpha male to the max yao" - som typ alla manliga karaktärer är i spel[shake] (särskillt i mass effect)

så mmmh kom ba att fundera på det och blev nyfiken, puss [blush]

Spana också in:

Nintendos BFF:

som kvinna - är kvinna irl (Du röstade på detta alternativ)


[y]

Nintendos BFF:

min kompis sa att jag var wierd som nästan alltid spelar som tjej


Din vän har fel, ty det är vanligt. Kan leta upp radiogameravsnittet och eventuellt försöka hitta uppsatsen som berörde det... om jag orkar. Det gör jag nog inte dock [blush]
Nintendos BFF:

som man - är man irl (Du röstade på detta alternativ)


Jag försöker få karaktären att likna mig så mycket som möjligt.
Dvs att göra den tanig istället för beefcake.

De enda få gånger jag spelat som kvinna är i Star Wars Knights of the Old Republic. Då ville jag låsa upp konversationsmöjligheter med diverse karaktärer som jag inte kunde prata om när man var kille.
Jag tänker på Carth Onasi och Atton Rand. Stört intressanta karaktärer.
Nintendos BFF:

som man - är man irl (Du röstade på detta alternativ)


Lättare att leva mig in i rollen. Tycker killen bara blir macho om man spelar så. Går kroppsformen att ändra så tonar jag oftast ner musklerna dock, eftersom jag dels inte känner mig lika hemma, dels inte tycker det är lika snyggt som lite mer slimmat.Min Mass Effect-figur är för övrigt stört snygg.
Nintendos BFF:

som kvinna - är kvinna irl (Du röstade på detta alternativ)


Men det har väl inte så mycket med att identifiera sig att göra, är ju mest för att man kan välja mer när man spelar som tjej. Typ utseende och så. De manliga gestalterna kan man typ välja om man ska vara tjock eller smal och ha skägg eller inte, och sedan kan man inte välja mer.

Spelar man som kvinna kan man göra förföriska ögon [blush]