Forumet - Kille på g och oskuld..

Kille på g och oskuld..

672 0 29
jag har en kille på g och han lär vilja ha sex snart. det vill jag med och först när jag tänkte på det var jag inte så nervös men nu har jag pratat med massa kompisar och de sa att det gjorde jätteont och blödde o.s.v
Och jag har läst på olika sidor och ingen har skrivit att det inte gör ont så nu är jag jättenervös och vet inte om jag vågar längre [shake]
Jag var taggad innan men inte längre.
Jag vill ju inte heller fega ur [surprised]
tänk om han inte skulle komma in elr vad fan som helt, vad pinsamt det skulle vara.
Några tips på vad jag ska göra? :O
tips:
vänta tills DUUUU vill
ta det lugnt
det kommer (med största sannolikhet) inte vara perfekt så förvänta dig inte det
ta det inte så seriöst (syftar på "tänk om han inte skulle komma in elr vad fan som helt, vad pinsamt det skulle vara") försök skratta åt det ba om det händer

Spana också in:

När jag testade det första gången, gick det inte, hon var för trång och jag var rädd att skada henne, samma sak var det gången efter det, gången efter det, gången efter det och gången efter det. Men tillslut så gick det. hon hade bara ont i början och det kom blod. Men nu, nu kan jag ha sex varjedag och det är det bästa som finns. Så det där hemska varar bara tills nästa gång man har sex. sen efter det blir det bättre och bättre!
azze:

Och jag har läst på olika sidor och ingen har skrivit att det inte gör ont så nu är jag jättenervös och vet inte om jag vågar längre


Anledningen till att det gör ont är att man som oskuld inte lärt sig att slappna av på rätt sätt. Det krävs lite träning för att få kontroll över muskler man inte är van att använda helt enkelt.

Hemligheten är att ta det lugnt, och använd gärna glidmedel så går det lite lättare med.

Nu har jag mest erfarenhet med killar eftersom jag är bög, men gissar att grundproblemet är detsamma. Om jag skall ha sex med en kille som är ovan brukar jag mjuka upp med först ett, sen två och sist tre fingrar. Sen brukar jag köra med nått som kallas 15-sekunders regeln, dvs att man lägger lätt tryck mot hålet med kuken under 15-20 sekunder så att ens partner får chansen att slappna av. Ibland kan det ta längre tid med, det viktiga är att man inte trycker på för snabbt för då kan det göra ont, vilket gör att musklerna krampar så det gör ännu ondare.

Alltså säg till din kille att ta det lugnt, kuken skall glida in mjukt, inte pressas in. Sen när ni fått lite rutin på detta kan man köra på ganska hårt ;)
azze:

Några tips på vad jag ska göra? :O


En sak till, om din första gång är med en kille som också är oskuld kommer sexet vara dåligt. Är båda helt oerfarna blir det inte bra helt enkelt, det krävs träning. Tänk två nybörjare på skridskor ;)

Se första gången som ett träningstillfälle och bli inte generad eller ledsen om det inte blir superromantiskt eller perfekt.
De flesta oskulder har ingen mödomshinna eller slidkrans eller vadfanmanvillkalladet att tala om, det innebär att de flesta som får ont första gången antagligen får det för att de inte är tillräckligt upphetsade, eller för att de spänner sig och förväntar sig smärta.

Tänk på att det tar mycket längre tid för en fitta än en kuk att göra sig redo för sex. Även om du vill i huvudet, tar det en stund innan fittan är färdig. Pussas länge innan.