Forumet - Kille som inte är redo..

Kille som inte är redo..

210 0 37
Har träffat en underbar kille som bor inte långt från mig - samma stad, är så svårt att hitta ngn ju. men iaf vi träffades o hade jättekul, kom överrens om att träffas igen o så.
sedan så går d nån vecka, han verkar vara lite svår att få kontakt med, när jag frågar hur det var o träffas säger han "att det var ju trevligt och så, kunde prata om allt. men känns inte som att jag är redo för ett förhållande, känns så konstigt att smyga med det om du förstår". och efter det så skriver han inte så mkt längre :/
vet inte vad jag ska göra.. han är ju bara öppen för sin bästa kompis, men kan inte släppa honom:/
vad tycker ni? ska man försöka hjälpa honom? :/
Jag är såå i samma situation! Jag vill också ha svar! [sad]
Hur som helst så har jag ändå nånstans accepterat att han inte är redo, vilket nog är bäst att göra för bådas skull. Jag har lagt det lite åt sidan, men inte helt. Pratar med honom ibland på msn och så. Jag tänker att jag går vidare, och om/när han blir redo så kommer han väl tillbaka, och om det passar mig just då så är det ju bara bra.
Säg till honom att du finns där om han vill prata, men försök inte att pressa honom till att träffa dig. Då tror jag bara att han får en dålig bild av dig.

Som ett ordspråk lyder,
"If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was".

[y]

Spana också in: