Forumet - Kille som spelar hela tiden

Kille som spelar hela tiden

2693 1 6
Min kille och jag har varit tillsammans i drygt två månader. Det enda han gör när han kommer hem är att spela, spela och spela massa olika spel ex Wow och lol. Han vill inte plugga trots att jag försöker uppmuntra honom till det. Han verkar heller inte vilja ses eller prata i telefon, han verkar mer intresserad av att spela istället. Jag blir så ledsen och jag gråter varje kväll, jag känner mig bortvald och värdelös i jämförelse med hans spel. Vad ska jag göra?????

Kommentarer (9)

 1. har du pratat med honom om det? 

  Gör vad du vill. 

 2. Har inte vågat ställa honom mot väggen och frågat varför han alltid spelar. Jag tror han skulle bli ganska arg och sårad, vill göra det. Men vågar inte riskera att han blir arg när jag ifrågasätter hans "hobby"

 3. Nej, han är inte så våldsam. Men han blir ganska lätt arg och irriterad, vill inte att han ska bli arg på mig. Vill inte förlora honom, fast det kanske är bäst så? Jag vet inte...

 4. Du får ju tänka lite på dig själv här.....

 5. säg såhär, "mig eller spelen de är bara su väljer"

 6. Jo, det vore ju faktiskt en bra sak att säga. Då är det upp till bevis om jag är mer värd än hans spel

 7. Ryck ur internet :D 
  Nä men all seriousness, ställ honom mot väggen. Du har ju inget att förlora, han dejtar ju fan spelen.. Om du vill vara lite ond vet jag vad du kan göra ;)
  Ta på dig en fliströja eller liknande som skapar stötar (Tror du vet vad jag menar) gnugga armarna mot varandra och "Ladda upp en stöt" sedan tar du på alla kretskort på hans dator när han inte är hemma :D
  Gaming is over ;)

 8. rätt onödigt o ha sönder dyrare grejer för de, man kan säga som man känner

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Ställ han emot väggen och säga att du känner dig som ett spöke i hans närhet eller som en sak. Försök att göra så han förstår hur du känner dig, om han inte gör det så dumpa honom direkt!

Hitta en kille som har olika intressen inte bara spel spel hela tiden.
Varför är du ens ihop med honom? Dumpa honom...

Spana också in:

det är inte konstigt att du känner så! er relation låter inte bra just nu. du måste berätta för honom om hur du känner och s. har du kommit med förslag på saker ni ska göra ihop utanför skolan; laga mat, ta en promenad, gå på bio osv osv? frågat honom vad han skulle kunna tänka sig att göra? 

om du inte får ngn respons och det inte blir bättre så - gör slut!