Forumet - *** KILLE SOM VILL KÖPA DILDO ***

*** KILLE SOM VILL KÖPA DILDO ***

4869 0 46
Hej allihopa!
Jag har nyss kommit ut och behöver lite hjälp.
Jag skäms ganska mycket när jag sticker ut ur "The Crowd" och jag vågar inte så mycket.
Fast, jag har bestämt mig för att köpa en liten vän (dildo ofc). [rolleyes]
Många TJEJER i min klass har det, men inga killar tror jag... [confused]
Jag vill gärna bara gå till teknikmagasinet eller clas ohlson och bara gå fram till kassan och peka ut en snygg från katalogen, men vad händer ifall dem skrattar åt mig? Vad händer ifall dem säger att den är slut och så blir det en sån där pinsam tystnad? Vad händer ifall alla börjar stirra? Vad händer ifall en jag känner kommer igenom dörren?
Sen har jag lite flera frågor.
Funkar Rabbit 'N Pearl bra analt också?
Sen undrar jag ifall ni skulle kunna tipsa lite om glidmedel och sånt! [rolleyes]
SNÄLLA HJÄLP!!! [cry]

Spana också in:

simommrt1:

Jag vill gärna bara gå till teknikmagasinet eller clas ohlson och bara gå fram till kassan och peka ut en snygg från katalogen, men vad händer ifall dem skrattar åt mig?


Isf är dom oprofessionella.

simommrt1:

Vad händer ifall dem säger att den är slut och så blir det en sån där pinsam tystnad?


Då säger du bara "okej, tack ändå" eller nåt sånt och går.

simommrt1:

Vad händer ifall alla börjar stirra?


Du har för stor fantasi.

simommrt1:

Vad händer ifall en jag känner kommer igenom dörren?


Det kan bli pinsamt, men världen går inte under. Keep that in mind.

eller så

Slumpartad:

Beställ från internet.

Att bero på dildo på teknikmagasinet.

Va på teknikmagasinet vid serglets torg och skulle kolla på en bärbar förstärkare. Fråga han i kassan och han säger "kolla på den här" och vänder datorskärmen mot mig. På skärmen var en stooor rosa dildo.

Jag kolla på han å såg frågande ut, då blev han röd i ansiktet och sa det blev fel sida och bytte till den rätta sidan [bigcheers]
Woho:

Du kan ju alltid göra en klassiker, säga att dildon är till en kompis och be personalen att slå den.


Inte en dålig idé... [confused]
Jag skulle kunna gå in och bara peka ut något ur katalogen och senare ifall det blir tystnad eller något så beter jag mig som att inget dåligt händer eller har hänt och att jag inte skäms. [tired]
Då säger jag lugnt med en liten sömnig blick "Kan ni slå in den? Det är nämligen till en nära vän". [rolleyes] Och ifall dem säger att dem inte kan det, så frågar jag bara "Vet du någonstans där man kan slå in den? Du vet, med typ present papper och snören och sånt?" [bigsmile] - det kanske ökar oddsen att dem börjar tro att det är till en kompis. [y]
simommrt1:

ch peka ut en snygg från katalogen, men vad händer ifall dem skrattar åt mig? Vad händer ifall dem säger att den är slut och så blir det en sån där pinsam tystnad?


titta ut en fin i katalogen.
säg om någon undrar att den är till din flickvän (jag tror att de flesta antar att det är till din flickvän när du köper den)

träffar du någon du känner i affären go "haters gonna hate"
de vet ju inte vem den är till och de har de inte med att göra. bara dra nytta av vårt ojämställda samhälle där exprimenterande inom mäns sexualitet är relativt tabubelagd. ingen skulle misstänka dig. annars finns nätet (speciellt om du har internetbank)
Pinsamt kan det va Ja, men du kan ju låtsas att det är till din tjej eller köpa via webben ifall du tycker att det är för jobbigt. Annars tycker jag att du ska säga hej jag letar efter en sådan här sak och peka och sedan hämtar dom antagligen den inte mer med det... Om dom skrattar så är det pinsamt av dem, att inte ha större utsträckning mentalt.
simommrt1:

Jag vill gärna bara gå till teknikmagasinet eller clas ohlson och bara gå fram till kassan och peka ut en snygg från katalogen, men vad händer ifall dem skrattar åt mig?


Säg att den är till en polare som fyller 15 och du skall driva med honom.

simommrt1:

Vad händer ifall en jag känner kommer igenom dörren?


Säg att den är till en kusin som fyller 15 och du skall driva med honom.

simommrt1:

Funkar Rabbit 'N Pearl bra analt också?


Ser ju ut som ett rymdskepp.. Försök hitta en i latex eller annan mjukare plast. En hård och helt slät dildo känns inte så mycket och är ganska tråkig. Köp heller inte för liten, analen är ganska elastisk och klarar mer än man tror. Dessutom sitter prostatan en bit in så dildon får inte vara för kort. Men i slutändan är det en smaksak vad man gillar, du får helt enkelt testa.

simommrt1:

Sen undrar jag ifall ni skulle kunna tipsa lite om glidmedel och sånt!


Vattenbaserat torkar efter ett tag, så det går åt mer. Fördelen är att det är ätbart och lätt att tvätta bort. Gör heller inget om man får på kläderna.

Silikonbaserat torkar inte, kladdar mindre och räcker hur länge som helst, krävs dock tvål eller diskmedel för att få bort sen :p Smakar oftast inget men kan ge lite oljig känsla i munnen, kan också vara svårt att få bort på kläder. Kostar oftast 3-4ggr mer än vattenbaserat.