Forumet - Kille tjej = kompisar?

Kille tjej = kompisar?

1989 0 22
Hej.. det är så att som tjej har jag alltid varit lite annorlunda.. Jag är gamer och spelar bla.a shooters på pc och ps3 med folk 24/7.. rollspelar och går runt i rånördiga hoods med fantasytryck och lite lösa jeans.

Alla mina vänner är killar och de känns naturligt för mig att umgås på ett sätt som killar gör, det har alltid varit mitt sätt att umgås på.

För ett litet tag sen beställde jag och en kompis från luleå att vi skulle träffas i sthlm och fira nyår tsm med att sitta och nöta på min ps3 ihop på ett hotell i sthlm.

Detta spred min mamma vidare till de hon kände och sen fick jag höra att alla trodde jag skulle träffa en ny festman och ha sex på hotell osv.. Vart helt förbannad över detta och de sa alla att "Men såklart vi fattar vad det är frågan om, en kille och en tjej kan inte ha en likadan relation som tjejer emellan."

Hur ser ni andra på det här? Jag är ensamvarg och helt ointresserad av ett förhållande. (Nej jag är ointressrad av tjejer också)

Spana också in:

saraa92:

Hur ser ni andra på det här?


Du måste ju ha viss förståelse för att folk tycker att det är frestande att kommentera om en pojke och en flicka tar in på hotell.

Men självklart kan man göra saker med sina kompisar utan att knulla.

Jag upplever ofta liknande problematik själv eftersom jag är bög och har killkompisar. Varje gång jag reser bort med nån av mina polare är det alltid någon som skall göra sig lustig och göra sexanspelningar.

Du får helt enkelt acceptera att folk bara tänker på sex jämt [wink]
Pheadrus:

Du får helt enkelt acceptera att folk bara tänker på sex jämt


Jao men ens egen familj borde väll ha lite mer förståelse.. eller? :/

Miceparade:

Dock är det ett ganska typiskt scenario för gamer grrls att NÅN jävel alltid går och blir kär i dem


Jo visst, det har jag upplevt men då jag sagt till dem att jag bara vill vara vänner har dom accepterat det.
Märkligt. Hade känns mer rimligt om du fick den typen av kommentarer om de flesta av dina vänner var tjejer, men nu blir det lite väl korkat. Ser för övrigt inget som hindrar folk från att ha vänskapsrelationer oavsett kön på de inblandade.

Knarko:

Dock brukar det sluta med att någon av parterna blir intresserad av den andre om man umgås/snackar massor med varandra, inte alltid dock


Finns ju en större möjlighet att det inträffar om de inblandade har matchande sexualiteter, helt oavsett kön, men "brukar" känns som en överdrift tycker jag.
saraa92:

Hur ser ni andra på det här?


Klart man kan ha en kompis-relation även om det är kille-tjej relation.

Jag har aldrig haft något annat än kompis-relationer med tjejer eller killar, mest för att jag är ointresserad av sex, romantiska förhållanden och allt sådant.

Även fått höra på senare dagar att vissa tjejer man gick i skolan med var intresserad av en. Kan inte precis säga att jag märkte något sådant dock, kan komma av att jag inte var intresserad av något sådant förhållande redan då.
saraa92:

"Men såklart vi fattar vad det är frågan om, en kille och en tjej kan inte ha en likadan relation som tjejer emellan."


[tired]

Vilket svammel. Könsorgan betyder lika lite som något annat av kroppens organ då man avgör sin relation. Vi lever ändå inte på 1800-talet eller i en kultur där en tjej och en kille inte får vara ensamma i samma rum utan att folk utgår ifrån att de har sex. Man kan trots allt ha sex även med personer av samma kön, så teoretiskt hade dom kunnat utgå ifrån samma sak varenda gång man tar in på hotell oavsett med vem det är.

Kommentarerna beror bara på allmän sexfixering. Den bästa reaktionen är att vara glatt likgiltig så punkteras de förhoppningsfulla slipprigheterna som en snopen ballong.