Forumet - killen

killen

196 0 20
Jo jag är tillsammans med en kille som är från Dubai, han är alltså arab.
Iaf så kan inte han sådär jätte bra svenska. han förstår men han pratar mest engelska själv. Och jag vill börja med att skriva att jag älskar honom jätte mycket och allt känns så rätt när jag är med honom.
Men jag har så svårt att prata med honom när vi träffas. Asså han säger att han förstår, men jag får för mig att han inte ska göra de så det blir att jag inte pratar sådär jätte mkt. Mer likom "okej" "vet inte" och så. han frågar själv varför ja inte pratar mer. och de är inte för att jag är blyg, utan jag blir så osäker och det känns som inte han ska förstå.
jag behöver hjälp!!!!
vad ska ja prata med han om. osv.
alla åsikter och hjälp är välkomna.

Spana också in:

Det är ju bara en liten del av kommunikationen mellan två människor som består av tal, så det borde ju fungera ändå [party]

Hur gamla är ni? Har du gått så pass länge i skolan att du kan grundläggande engelska så borde det ju gå bra att prata på engelska. Ingen av er har ju det som modersmål, bägge lär ju säga fel.

Du kan prata svenska med honom och fattar han inte så får du säga det på engelska? Försök att få honom att prata lite svenska också, ju mer han tränar desto bättre blir han på det (det samma gäller för dig och engelskan, ju mer du tränar, desto bättre kommer du att behärska språket) [smile]