Forumet - Killen får ont när han ska in?

Killen får ont när han ska in?

2002 0 34
Jag och min pojkvän har kört med kondomer i lite mer än 2 år, men nu har jag tröttnat på att ständigt hålla på och oroa mig för om kondomen är hel eller inte så jag började använda p-ring.

Min pojkvän har aldrig haft problem med smärta medan vi använde kondom, men nu säger han att det gör skitont i strängen, så ont så han knappt klarar att fullfölja ligget (vilket är jävligt synd, för det är fett najs för mig att ha sex utan kondom har jag märkt).

Så... Någon pojke där ute som kanske varit i samma sits och/eller vet vad vi ska göra åt problemet? Min pojkvän har för övrigt aldrig haft ex utan kondom innan han träffade mig heller.

Spana också in:

S3ON:

Är du tight?


Jag har inte varit överdrivet tight under de två åren vi kört med kondom, så såvida han inte helt plötsligt har svällt typ 2 cm på bredden så är jag inte för tight för honom xDBlivande_japan:

har du pillat in den ordentligt..?


En p-ring sitter ju allra längst uppe i slidan, det är ju inget som kan orsaka han smärta redan när han ska in :P Han får ont redan när han går in och sedan fortsätter det under hela sexet.
ödets ironi:

Plåstra om honom stackars liten


Ingen fara på taket här, omplåstring får han gott om [wink]isola:

Om du är tillräckligt våt och avslappnad så kanske han bara är ovan? Gå till um om det fortsätter.


Ja jag är ju rätt så säker på att det inte är glidet eller min avslappning som är problemet då jag var precis som jag brukar vara.
Vet bara inte hur normalt det är att strängen smärtar så på snubben. Jag vet inte om det kan vara så att det är hans förhud som åker för långt bak när han ska in så att det "drar", men vad gör man åt det i så fall? Ha sa själv att han var lite orolig att strängen skulle gå av :P
Obsessions:

Vet bara inte hur normalt det är att strängen smärtar så på snubben. Jag vet inte om det kan vara så att det är hans förhud som åker för långt bak när han ska in så att det "drar", men vad gör man åt det i så fall? Ha sa själv att han var lite orolig att strängen skulle gå av :P


Som sagt, gå till um om det fortsätter. Har ni tur så är han bara ovan vid att ha sex utan kondom.
Ha en massa glidmedel också.
Obsessions:

Jag vet inte om det kan vara så att det är hans förhud som åker för långt bak när han ska in så att det "drar", men vad gör man åt det i så fall? Ha sa själv att han var lite orolig att strängen skulle gå av :P


Min kille hade samma, den gick av när vi hade sex vilket var sjukt otrevlig, smärtsamt och blödde en del. Han fick även ett litet ärr efter.. Rekomenderar att gå till doktor snarast.

Problemet är att den lilla strängen som håller fast förhuden på undersidan av ollonet är for kort, och all belastning hamnar där när man knullar. Få honom att fixa detta innan den går av.
Jag och pojkvännen pratade över saker och ting idag. Han brukar nämligen säga åt mig att jag ska vara försiktig och inte dra förhuden för långt bak när jag runkar av honom. Ibland när han ska in med kondom på så stannar han upp och "rättar till sig" för att det blev obekvämt och sen går han in resten av biten. Han har dock aldrig beklagat sig över det eller något sådant.

Han är liksom den enda snubben jag haft sex med så jag vet inte hur det brukar kännas för en kille när han ska in. Men men, han ska på drop-in för killar på UM på tisdag i alla fall, så vi får hoppas att det blir löst.

Min pojk mår nog inte så bra över det här just nu känner jag, han sa att det gjorde på tok för ont förra gången och idag ville han prompt köra med kondom, något jag gick med på så klart - det ska ju vara bra för båda. Förstår att han känner sig allmänt hopplös just nu, problem med smärta när man har sex är ju allt annat än kul. jag har själv lidit av vestibulit och har vissa besvär fortfarande. Man känner ju sig så jäkla hopplös!