Forumet - Killen i min skola gillar mig, men jag gillar inte honom.

Killen i min skola gillar mig, men jag gillar inte honom.

585 1 5
Just nu så dejtar jag en kille i min skola.
Han la till mig på snap för en vecka sedan, vi snapade typ varje dag och vi har träffats och hängt. Men jag har inga känslor för honom.

Han är ganska blyg, har aldrig haft en tjej, stel och är inte min typ so jag drar mig till och hänga med. Jag känner inte direkt att jag har klickat med honom, men det värkar som att han har gjort det med mig. Han har sagt till många att vi dejtar, han har berättat mycket om mig för mina föräldrar och jag har till och med träffat dom.

Han ha sagt att jag gillar mig och gillar och vara med mig, men jag gillar inte honom eller och vara med honom. När vi ser varandra i skolan blir det bara stelt och han kan inte kolla på mig, det gör att jag känner mig obekväm och måste ta andra rutter i korridorerna så jag slipper se honom. Han verkar också ha trust issues, för om jag svarar kort på snap, så blir han orolig. Jag tycker bara det är jobbigt, han är insabil och jag kan inte vara med såna personer. Jag är för rädd för och säga hur jag egentligen känner för jag vill inte såra honom eller göra det mer obekvämt ä det redan är mellan oss. Jag är i en ond cirkel, vad ska jag göra?

Spana också in: