Forumet - killen visar intresse för mig och sen inte??

killen visar intresse för mig och sen inte??

1328 0 9
Hej, just nu förstår jag mig inte på en kille som går i min klass som jag gillar, vi har små flirtat lite lätt, och han har velat hjälpa mig på tex träslöjden han små retas med mig, vi har pratat om skrattat väldigt mycket, sen så helt plötsligt så visar han inte alls så mycket intresse som att jag inte finns, och sen en annan dag så pratar han hur mycket som helst med mig han försöker avbyta mitt samtal om jag snackar med den andra killen i klassen (det är 2 killar i klassen [wink])

och sen händer samma sak, ibland undrar jag om han gillar båda mig och min kompis men hon har en kille utanför skolan vilket han inte vet, hon är mer som en vän mot honom men det känns som att gillar henne, men ibland mig?? är det för att jag ofta snackar med den andra killen i klassen (vi är bra kompisar) som han typ försöker göra mig avundsjuk eller? [surprised]

ni killar som kanske vet hur är ni? brukar ni göra så eller att först visa intresse för en tjej sen ignorera sen visa intresse och sen inte?? och att försöka göra tjejen avundsjuk?

vill lägga till att jag inte vågar bjuda ut honom [shake]

Spana också in: