Forumet - Killproblem....

Killproblem....

1171 1 7
Hej, skulle verkligen behöva någons hjälp!

För någon månad sedan matchade jag med en kille på tinder (har dock inte tinder för att jag söker någon utan en kul grej bara) han började skriva o vi skrev på snap sedan också. Det bara blev så att vi skrev en massa varje dag o vi klickade rätt bra kändes det som. Tillslut frågade jag om vi kunde ses o det gjorde vi. Allting gick bra o vi bestämde att ses igen och jag frågade om han verkligen var intresserad flera gånger o det var han! :) problemet var bara att är vi skulle ses igen blev det aldrig utan jag frågade rätt ofta tills han en dag säger ifrån att det var lite jobbigt vilket jag också förstår egentligen för han ville inte påskynda något... Jag sa att det ej var meningen men ville veta om han var intresserad eller om jag ska satsa på någon annan istället. Han sa att han hade svarat på det (att han var intresserad då) men inte vill påskynda något. Sedan dess har vi inte snackat o plötsligt tog han bort matchen från tinder men han har fortfarande kvar mig på snapchat?! Vilket jag inte förstår? Varför tar han bort matchen där vi aldrig skriver utan har ju bara skrivit på snapchat. Känns ju som om han ändå vill kunna ha någon kontakt i framtiden.... Så jag tänkte att om några veckor så skriver jag "hej, hur är det med dig". Jag anser själv att det inte är fel eftersom han inte tagit bort mig isåfall får han skylla sig själv! Vad tycker ni att jag ska göra? Vill gärna få honom intresserad igen o visa att jag inte är en jobbig typ. Han var inte heller som andra killar är när de skriver utan han hade något speciellt. Har jag förstört allt nu?!
Jag ville bara vara säker på att han inte låtsades men jag skulle ha litta på honom istället för att tjata!

Detta blev väldigt långt men skulle verkligen behöva råd!
Jag gjorde typ samma misstag med mitt första seriösa förhållande. Jag smsade honom 24/7 och han slutade snacka med mig. Sen lät jag honom vara och han skrev tillbaka till mig och bad om ursäkt för att han inte skrev tbx till mig. Man lär sig efter ett tag om att man inte bara kan pusha än.
Om du låter honom vara ett tag så kommer han säkert tillbaka. Gör han inte det så skriv ett litet sms till honom om att du har förändrats och du inte ska pressa honom utan att ni kan ta det långsamt och lära känna varann. Om han vill!
Hoppas att det löser sig!

Spana också in:

Hm... svår fråga. Det där kan vara så himla knepigt alltså. Alltid svårt att tolka via mobilen när man skriver! Kan vara så att det inte betyder nånting att han tog bort matchen på tinder eller så är han inte intresserad :/ Det kanske verkar svårt och nu är jag ingen expert men om ni skrivit väldigt mycket och han säger att han är intresserad så tycker jag du kan fråga honom varför han tog bort det där på tinder. Jag tycker liksom du är värd att faktiskt få veta om du förstår vad jag menar! Lite märkligt beteende av honom... Killar är lite svårtolkade ibland haha. Men som du skriver själv tror väl jag också att han antagligen skulle tagit bort dig på snapchat också om han var totalt ointresserad. Svårt det där... Tycker du kan fråga! Så slipper du gå och tänka så mycket på det. Hoppas det går bra och lycka till! Och skulle det skita sig med den här killen så finns det alltid fler killar där ute ;) Kram<3 
Du borde skita i honom. Han dissa dig nu bara för att det blev för seriöst. Han vill nog bara skriva med lite olika tjejer på tinder o så. Men han vill nog inte ha nåt seriöst som du verkar vilja. Tinder är ju ej den seriösaste appen. Han vill ej något, inte just nu iallafall så släpp honom. Du kanske tror han försöker spela svår elr nåt. Men han är nog bara inte intresserad!!!