Forumet - King_of_style tipsar

King_of_style tipsar

574 0 40

Spana också in:

Compton GangztaH:

hur ska man klä sig? jag fattar inte..


lagom tighta stuprörsjeans (enligt den korrekta definitionen, raka jeans, som inte går in längst vaderna), företrädelsevis grå. oavsett om du använder skjorta eller tshirt till det så måste denna vara av en ljusare färg/nyans än jeansen. vitt funkar utmärkt. vill du komplettera med färger utöver gråskala, fixa det med accessoarer istället. utanpå det, kavaj eller tygjacka, givetvis ofodrat, tighthet som matchar jeansen. acne tillverkar snygga jeans, så when in doubt, köp sådana. är det varmt ute så kan du köra med veckad, halvlång kjol, svart eller grå, och strumpbyxor till denna, ljusare ton än kjolen. skor är lite valfritt, men praktiska.

Link:

Är det fortfarande inne med att gå omkring i en stor grön rock? brukar också ha på mig en grön luva, samt snygga stövlar.Jag själv tycker att det är snyggt, kan ibland få lite olika reaktioner när jag är ute och går på stan bara. Vad tycker du?


det är inne i lajvarkretsar, om du känner att det är en folkgrupp som du vill befatta dig med så finns det inget omedelbart fel med din klädsel. se bara till att använda matchande nyanser på dina kläder. exempel:

Image

jag rekommenderar dock en mörkare ton på byxorna, och kortare, lite mer stilrena kängor.
mörknäs:

det är inne i lajvarkretsar, om du känner att det är en folkgrupp som du vill befatta dig med så finns det inget omedelbart fel med din klädsel.


Jag känner ingen som har samma stil som mig.
Jag gillar det liksom bara.[blush]

mörknäs:

se bara till att använda matchande nyanser på dina kläder. exempel:


mörknäs:

jag rekommenderar dock en mörkare ton på byxorna, och kortare, lite mer stilrena kängor.


Tack för tipset.[party]