Forumet - Kissa med morgonstånd

Kissa med morgonstånd

4392 0 23
gay1.gif
Alla vet att det bara är tjejer, och bögar som sitter ner medan de kissar. Titta på bilden ovan. Den killen sitter ner medan han kissar. Hur kissar ni straighta killar?

1: Stående:
kissa1.gif
Den odödliga klassikern. Man får bra översikt och kan lätt styra strålen ner i vattnet (eller på ringen om man nu vill det).
2: Stretchande #1:
kissa21.gif
Roligare än att bara stå upp, samtidigt som man passar på att stretcha ömma muskler efter en hård dag i skogen. Manligt så det står härliga till!

3: Upp-och-ner:
kissa31.gif
Något mer avancerad metod, som kräver lite förberedelser. Perfekt om man gillar utmaningar!

4: Lutandes:
kissa41.gif
Vaknat upp kissnödig med morgonstånd? Då är den här varianten som gjord för dig! Att det sedan är awesome att kissa utan att hålla i kuken för att styra strålen är givetvis ett extra plus.
5: Stretchande #2
:kissa51.gif
Har du ont i baksidan av låret och känner att du måste kissa? Slå två flugor i en smäll och kissa medan du stretchar. Awesome!

6: Idioten:
kissa61.gif
Är du helt jävla dum i huvudet kissar du så här.

7: Stålmannen:
kissa71.gif
Den coolaste av alla kissmetoder. Kissa samtidigt som du leker att du är stålmannen. Manligare går det inte att bli.

Spana också in:

Brukar köra stående oftast.. men det händer att jag varierar mig lite med att sitta i luften ovanför toan som att det var en osynlig toastol där, som att jag gör en enda lång squat medans jag kissar, och samtidigt böjer ner och riktar kuken med ena handen.. nu när jag tänker efter undrar jag varför jag inte bara sätter mig på själva toan istället för att squatta en cm ovanför den.. nån skum jävla vana.. :S tror det började med min fd bacillskräck på offentliga toaletter