Forumet - kissar på mej

kissar på mej

6389 0 20
hej jag är en kille som är 15år som fortfarAde kissar på mig och kissar i sängen är trött på det och vill inte säga till mina päron och vill inte ha medicinsk hjälp. hade läst på forum en som hade samma problem som använde bindor fast jag kissar förmycket nu har jag bästämt mej att köpa blöjor går det att köpa blöjor i ungdomsmottagningen?eller kan man köpa blöjor anonymt någon annan stans?

Spana också in:

ChickiBull:

Finns vuxenblöjor också. Har inventerat på ica maxi och coop forum och på båda ställerna fick ja räkna vuxenblöjor


[surprised]!!

ChickiBull:

Brukar ligga på översta hyllan vid babyblöjorna


Där lärde jag mig något nytt, kan vara bra att veta i framtiden om jag får abstinensbesvär [ops]
Hej, Finns ju massa hjälp att få om man sväljer "stoltheten" och går till distrikt sköterskan och förklarar läget så blir det en del tester o nån utredning, men jag förstår att du inte har lust att säga det till dom, men tyvärr att säga detta men tror nog att dom vet om en viss del att du har dom problemen, jag skulle rekommendera att du går till vårdcentralen så som det låter så händer det väldigt ofta o du är i behov av blöjor annars finns det den här sidan som är den billigaste att beställa i från http://www.airoliver.de/save/index.php?cat=051&product=201398&sidSAVEEXPRESS=a7i... jag tror att du kommer känna dej bra mycket tryggare och säkrare för din del om du har blöja på natten,

Hur är det på dagen då? har du bättre kontroll då? Skicka Pm om du vill.
eeeema:

visserligen full.


Hehe ja det är ju annat när man är fuller, vissa har lättare att kissa på sig då men inte annars händer det typ inte, kan bero på att musklerna slappnar av mer en annars när man är nykter, taskigt för han att dom andra driver med han om det men kan ju alltid skylla på fyllan hehe. O sånt kan ju hända vem som helst när man dricker, o andra o avsätt om det är ofrivilligt eller inte så är det ju svårare att kontrollera det när man sover.
Att köpa blöjor/bindor löser bara problemet med att det inte blir vått i sängen. Du är 15 år och ska inte egentligen inte ha några problem med detta, men det händer vissa. Inkontinens problem är vanligare bland äldre män och kvinnor. Därför tycker jag att du ska ringa till din närmsta vårdcentral, där finns läkare och sjuksköterskor som inte kommer skratta åt dit problem. De som arbetar där finns där för dig och har garanterat sätt värre saker en det.

Så nu går du in på www.1177.se och leta upp din närmsta vårdcentral!