Forumet - Kissie är nu större än Blondinbella!

Kissie är nu större än Blondinbella!

733 0 44
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5699060.ab
Sen Bella färgade håret brunt, började skriva på sin bok och blev mogen och seriös verkar det som om de flesta gick över till Kissie.

Hon är nu officiellt Sveriges största bloggare. Eftersom hon har försökt söka till idol så kanske hon får skivkontrakt eller något snart, hon lär ju åtminstone få vara med i lets dance [party]

Kissie mjau [love]

Det här är ett stort steg för Kissie, men ett ännu större steg för Mänskligheten!

Spana också in:

Budolicious:

Alltså, hon säger ju i intervjun till ab att kissie bara är en kraktör (tacka gudarna för det) men det gör ju inte det hela mindre tragiskt. Att folk läser skiten


Jag får intrycket att hon parodierar blondinbella och paris hilton, men det kanske inte är alla som uppfattar att det är en parodi. Man kan ju alltid hoppas dock.
Ökänd:

Jag får intrycket att hon parodierar blondinbella och paris hilton, men det kanske inte är alla som uppfattar att det är en parodi. Man kan ju alltid hoppas dock.


Tydligen färgade hon håret svart innan, var mobbad och vågade inte prata med någon. (hörde på radion [blush])!?!

Så kanske är det bara ett expriment: "Kan en outsider bli poppis"
Black Grail:

I helvete det är. Hon är, tyvärr, sådär.


Vad vet jag, jag läste bara artikeln. Inte så att jag någonsin läst hennes blogg eller träffat henne på riktigt. Det enda jag sett av henne är typ två utubeklipp, och utifrån det sätt så verkar hon mer vara en parodi än på riktigt.
Kissie är ju mer ett alterego. Visst Blondvinbella har också blivit mer av en produkt men Kissie är så mycket mer en spelad person av Alexandra än vad Blondinbella är av Isabella. Dessutom har den där statistiken varit fel förut...men antagligen har Kissie gått om nu. Men det var ju faktiskt nyss som Kissie hamnade under proffsbloggarna[shake] Annars är det ju Kenza som hade fått stryk på privatsidan.. Att Kenza inte ligger under proffsbloggare än är konstigt btw. Menmen, hon jobbar väl inte åt någon annan än ströjobben antar jag?


jag hatar Kissie.