Forumet - Kissie, Bella & Tyra[party]

Kissie, Bella & Tyra[party]

1699 0 65

Spana också in:

Kollade hela avsnittet. Då va den normala dygnsrytmen förstörd! [crazy] Nåväl, mycket intressant. Kissie tyckte jag var helt okej här jämfört med i bloggen -först! I slutet kom bitchen fram! Tyra har jag alldrig hört om tyvärr, däremot Blondinbella. Tyckte hon var lite för snäll mot henne här. Blev inte så mycket snack om den där videon i början. Men Blondinbella verkar ju vara ganska snäll.

Spännande hur Kissie har ett intresse för konst. Trodde jag inte om henne! Alexandra Nilsson kanske inte är så farlig alla fall, även om Kissie är en total bitchhora. [rolleyes]
Warja:

Men Blondinbella verkar ju vara ganska snäll.


Jo, hon erkar väldigt snäll :) dock lite godtrogen

Warja:

Trodde jag inte om henne! Alexandra Nilsson kanske inte är så farlig alla fall, även om Kissie är en total bitchhora.


Asså, folk verkar inte förstå att Alexandra är Kissie :p
är jag den enda som kan läsa av människor?!??! Nej men såhär är det:

Alexandra är en blyg person och vågar därför inte bråka eller dylikt.
Hon sa i videon att hon undviker dem som hon upplevt varit taskiga mot henne och att hon aldrig förlåter dem (detta kmr, tror jag, bl.a. från att hon blivit mobbad/utstött samt att hon är så himla bitter och hatisk att hon tror att alla andra också är det)

Om Kissie bara var en roll, varför är då Alexandra en feg och bitchig person?
komplicerad:

Om Kissie bara var en roll, varför är då Alexandra en feg och bitchig person?


Du missuppfattade mig grovt komplicerad! Jag skrev ju precis som du sa. Kissie beter sig illa, men Alexandra Nilsson som hon är egentligen kanske inte är så jättetaskig. Men jag tycker hon fortfarande gav oss en väldigt konstig bild av sig själv här. Hon satt och tittade med en tom blick och rörde ständgt på snurrstolen vilket ger ett nervöst och osäkert intryck.
Warja:

Kissie beter sig illa, men Alexandra Nilsson som hon är egentligen kanske inte är så jättetaskig.


[tired] alexandra är som kissie i verkligheten, vad ere du inte förstår? kissie=hatisk, alexandra=hatisk
sen kanske alexandra är för feg för att visa det.

Warja:

vilket ger ett nervöst och osäkert intryck.


ja, som jag sa: Hon har blivit mobbad/utstött & är väldigt hatisk... Klart hon är nervös och osäker.

JejeX:

Jag tolkar det som ett ja.


Vilket? :o
spaceFlea:

Bella är blåst, fast snäll annars.


Dumhet och godtrogenhet kan ibland gå hand i hand[ops]

JejeX:

stjärntecken och hela skiten?


Oh, juste.
(Mitt direkta svar ti dig finns i andra stycket!!!!!)
Alltså, astrologi är väldigt brett och det tar tid innan man lär sig det - det är få som ens vet en tiondel av det så jag kan förstå att man inte ger det en chans och särskilt då det inte uppmärksammas särskilt mycket om det (enligt min pappa uppmärksammas det inte för att det är bullshit[zzz])
Självklart så har inte allt med stjärntecken att göra men en hel del stämmer faktiskt in, tro det eller ej, och alla (kloka) är med på att miljön har en större påverkan på beteendet och med tanke på att mer än miljön spelar roll för ens utveckling så förminskas astrologins influens på beteendet.

Visst överdriver jag hela "stjärntecken-beroendet" en aning, helt utan någon specifik anledning och med okänd orsak, men jag tror seriöst på att astrologi har en viss betydelse - hur mycket jag tror på det spelar ingen vidare roll då jag inte riktigt fördjupat mig i astrologi så mycket som i dom specefika stjärntecknena.