Forumet - Kissnödig efter onani

Kissnödig efter onani

12466 0 18
Jag är en kille på 15 år och onanerar minst 1gång om dagen. Men när jag gör det fler gånger te.x 4-6 gånger på 2 dagar eller nått så brukar jag blir extremt kissnödig. efter jag har gått på toa kommer den extrema kissnödigheten tillbaka men då måsta hålla den inne i ca:15-20 min innan det går över. det känns som jag ska kissa på mig hela tiden. det händer inte så ofta men kanske varranan månad eller nått. Nu till frågan. Är det normalt eller har jag nått fel? jag har frågat mina kompisar och ingen har liknande problem.

Spana också in:

lynvictus:

a:15-20 min innan det går över. det känns som jag ska kissa på mig hela tiden. det händer inte så ofta men kanske varranan månad eller nått. Nu till frågan. Är det normalt eller har jag nått fel? jag har frågat mina kompisar och ingen har liknande problem.


jag förstår precis va du menar det är as jobbigt och jag vet inte vad man ska göra åt det jag tror att det kan triggas av hur man runkar men jag har inte riktigt kommit på orsaken än...
qazedctgb:

jag förstår precis va du menar det är as jobbigt och jag vet inte vad man ska göra åt det jag tror att det kan triggas av hur man runkar men jag har inte riktigt kommit på orsaken än...
sjukt skönt att veta att någon har samma problem. Jag håller med dig det måste vara något som sätter igång det, svårt att veta vad.
Sädesledarna och urinröret är samma rör. Om jag förstått forskningen rätt, så har det med att göra att det är kroppens naturliga sätt att "göra rent", ALL sperma sprutar inte ut när man kommer, det finns fortfarande "rester" kvar i sädesledaren. Ju fler gånger du kommer, ju mer "rester" kan samlas, och kroppen reagerar med att den vill få rent. Därför vill kroppen pissa, eftersom pisset "sköljer bort" spermaresterna.

Om du inte tänkt på det, så pisset efter man kommit så många gånger ser inte alls lika klart ut som när man pissar vanligtvis, det är "grumligt" och i vissa fall faktiskt vita. Well, there you go. Om du runkar asmycket precis efter du haft en maratonpissning, så kommer du inse att trots att du inte har något att pissa ut, så kommer kroppen VILJA pissa (du känner dig pissenödig iallafall).

Fick det precis. Jag fick det i alla fall för att jag brukar dryga ut orgasmen lite. Liksom låta sperman komma i urinröret och precis när det ska flyga ut så slutar man att runka så att man sedan kan runka igen och få orgasm igen. Man kan repetera den här metoden men jag gjorde den typ lite för häftigt och då så gjorde det svin ont i ollonet.