Forumet - Kissnödigaste du varit när det varit toakö

Kissnödigaste du varit när det varit toakö

723 1 10

Spana också in:


Hinhej: Hur hamnade ni i dessa situationer och  hur löste ni dom? Hur kris hade ni? Hade ni kunnat vänta typ 2 minuter till eller var det verkligen på gränsen? För mig så hann jag precis sätta mig innan det var för sent 
Jag vet inte. Vi fick typ 3 timmar att göra vad vi ville innan vi skulle äta middag. Jag visste inte vad jag skulle göra. Det slutade med att jag gick runt med några i min klass. Jag behövde verkligen kissa, men jag visste inte vad jag skulle göra. Vi gick till Subway, men det fanns ingen toalett där. Så jag bara satt där medan min klasskamrat åt och de pratade. Vi gick direkt efter till KFC, men jag hade inte tillträde till toalett.

Vi hamnade till slut på Starbucks. Det fanns toalett där, men det var kö. Jag såg inte kön, så jag gick fram till toaletten, men en polsk kvinna uppmanade mig att beakta kön. Kön var sittande och otydligt formad.

Jag satte mig och väntade. När det skulle bli min tur, kom det dock en moder med barn, och de gick före mig av någon anledning. Till slut var det i alla fall min tur

Ice: På en krog.
Hinhej: Vad var det som gjorde att ni hamnade i den situationen? Jättelång kö som för mig eller nåt annat?
Var inne i en intressant diskussion. Väntade för länge, borde ha gått iväg tidigare. Som vanligt så var det lång kö till tjejtoan.

Hinhej: Hade ni kunnat vänta typ 5 minuter till eller hade det inte gått?
Hade inte kunnat väntat längre. Lösningen var att gå på killtoan.