Forumet - KK eller vad är vi?

KK eller vad är vi?

2814 1 18
Det är så att jag och han går på samma gymnasiet. Min bästa killkompis går i samma klass som honom. Jag och han har alltid drivit med varandra och bråkat o så sedan i mitten av september. En gång då slog jag honom med en el-kabel i skolan så han fick blåmärke.

Men i mitten av november började vi skriva allvarligt o träffades den 25e november. Först slogs vi varandra sen blev det kramar, pussar, hångel. Men efteråt skrev han att "det kändes inte helt rätt" och jag skrev att det kändes inte heller rätt för mig. Men en vecka senare, va han hos mig och vi låg. Det var första gången för mig och han visste det. Kan ju tillägga också att jag hade skickat halvnaken bilder till honom förut. Iaf, låg vi, sedan sa han att han inte ville ha förhållande osv?

Vi var osams i två veckor. Sen var jag hos honom och fick sova över, för det blev sent och jag kunde inte åka hem. Han började skriva till min bästa kompis E, för att göra mig svartsjuk (trodde jag o E) (En gång då drev jag med honom från Es mobil, om att han ska komma o träffa henne, och då skulle han faktiskt komma). Han har sagt att jag beter mig som en hora, när han fick reda på att jag har skickat halvnaken bilder till någon annan förut.

Jag insåg att jag börja få känslor för honom. Jag var hos honom, vi låg inte. På den kvällen sa han att han tyckte om mig. En gång på skype, sa han att han har börjat tänka på mig mer o mer, när jag sa att jag kunde inte sluta tänka på honom. Och att han kände fortfarande min lukt i hans säng.

Dagen innan nyårsafton kom han hem till mig o sov över, han blev väldigt sur pga några sms som jag hade skrivit med en gammal vän (S) till honom. Men jag o S skrev om att jag hade mens så vi kunde ha sex i duschen ist och vad man ska tänka på. Han blir alltid sur när jag skriver till andra killar, eller pratar om dem. Och på nyårsafton, pussade jag på en kille som jag hade vart på g med och han fick reda på det senare. Då blev han jävligt sur.
Det tog flera dagar att få ur honom varför han var sur. Han skrev "Jag sover inte iaf med någon, skickar halvnaken bilder till folk, pussar på andra."

Ni kanske undrar hur han är framför folk, eller i skolan? Jo, han pratar nästan aldrig med mig i skolan. Kanske ett ord. Han är alltid dryg på sms. Men när han vill va med mig, då är han as snäll. Sedan har han aldrig velat att jag ska prata om vår relation med någon. Inte ens med mina bästa vänner. Han vill alltid hålla det hemligt.

Mina bästa kompisarna har alltid varnat mig att inte ligga med honom, men jag gjorde det och nu tror de att han utnyttjar mig för sex. För ca 1,5 veckor sen sa han att han låg med mig då han tyckte om mig lite mer ett tag, men nu tycker han mig som kompis. Jag har redan berättat att jag har känslor för honom o så. Men han fattar inte det? Juste, jag är en utländsk tjej och han är svensk. Jag menar, skäms han eller vad är det? Nu har vi vart med varandra 7 ggr varav sovit över 3 ggr.


Det blev ganska långt. Hoppas ni orkar läsa och ge mig tips!
ninis:

Han har sagt att jag beter mig som en hora, när han fick reda på att jag har skickat halvnaken bilder till någon annan förut.


Detta är inte okej överhuvudtaget. Personligen hade jag inte umgåtts med killen mer efter en sån kommentar (om han var seriös) för det låter bara som att han är så svartsjuk att det kommer gå åt helvete. Vissa kan ju bli svartsjuka under förhållandets lopp men är det sådär illa redan i början utan att ni ens har ett etablerat förhållande: varning.

Jag tror inte någon här kan definiera vad ni har för förhållande men en snubbe som kallar dig hora och inte är schysst mot dig bland folk låter faktiskt inte som någon som är värd att hänga kvar efter. Tycker du ska släppa honom!

Spana också in:

ninis:

Han har sagt att jag beter mig som en hora, när han fick reda på att jag har skickat halvnaken bilder till någon annan förut.


Det hade fått mig att klippa av kontakten med honom. Han har en dålig sexualsyn.

ninis:

Han är alltid dryg på sms. Men när han vill va med mig, då är han as snäll.


Det låter som att han bara vill ha dig att ha sex med ibland när han får lust. Han vill nog bara ha dig som kk. Men även när man är kk borde man visa respekt och vara mer som en vän, vilket han inte är.

Han låter visserligen lite svartjusk ibland. det kan tolkas som att han är kär. men det är nog ändå inte, för hade han varit kär hade han visat mer intresse. det låter mer som att han vill ha dig som sin egen kk att ha sex med när han känner för det, men att han vill att du bara ska ligga med honom medan han själv (med tanke på hans sexsyn) har andra
timeisrunningout:

Detta är inte okej överhuvudtaget. Personligen hade jag inte umgåtts med killen mer efter en sån kommentar (om han var seriös) för det låter bara som att han är så svartsjuk att det kommer gå åt helvete. Vissa kan ju bli svartsjuka under förhållandets lopp men är det sådär illa redan i början utan att ni ens har ett etablerat förhållande: varning.Jag tror inte någon här kan definiera vad ni har för förhållande men en snubbe som kallar dig hora och inte är schysst mot dig bland folk låter faktiskt inte som någon som är värd att hänga kvar efter. Tycker du ska släppa honom!


Ja, mina kompisar säger att jag är dum i huvet. Men det är slut nu. Vi har inte skrivit i flera dagar och det känns så bra. Visst, jag kan erkänna att det känns ju lite konstigt när jag ser honom i skolan, men jag hoppas det går över snart.
mynona:

Det låter som att han bara vill ha dig att ha sex med ibland när han får lust. Han vill nog bara ha dig som kk. Men även när man är kk borde man visa respekt och vara mer som en vän, vilket han inte är.Han låter visserligen lite svartjusk ibland. det kan tolkas som att han är kär. men det är nog ändå inte, för hade han varit kär hade han visat mer intresse. det låter mer som att han vill ha dig som sin egen kk att ha sex med när han känner för det, men att han vill att du bara ska ligga med honom medan han själv (med tanke på hans sexsyn) har andra


Ja, jag har insett det nu. Men det är ju för sent, men nu ska jag aldrig mer vara med honom. ALDRIG mer. Jag menar, om han vill ha ligg, borde han faktiskt vara snäll och visa respekt och så. Men det gör han ju aldrig? Han har ju sagt att han gillar mig, sen en vecka senare säger han att han har inte samma känslor som mig, o han vill inte bli tsm med mig o så. Killen är så osäker.
Han var hos mig förra helgen ( 12-13 jan) och sov över, och vi låg. Sedan åkte han som vanligt. Sedan hade vi inte skrivit i en vecka. Fick reda på att han började skriva till Es gamla bästa kompis B. De va med varandra igår. haha, asså jag fattar inte? Tjejen är ganska lätt och han då? finner inga ord. Idag då gav hon oss blickar. Sedan sa hon till honom att det var vi som gav henne blickar, så vi gick till henne och frågade vad vi har gjort mot henne, men hon sa inget, så vi gick till hans lektion och skällde ut honom.

Nej detta kommer vi INTE att hjälpa dig med här!