Forumet - KK eller vad fan vill han?

KK eller vad fan vill han?

891 1 14
För några veckor sedan gick jag hem med en kille från krogen, vi hade sex och ja, det var typ ett one night stand. Sen fick jag syn på honom på universitetet, och då jag tyckte att han var otroligt sexig gick jag fram och gav honom mitt nummer.
Han hörde av sig och vi sågs en kväll, hade sex, jag sov över där osv.
Dagarna gick och han hörde inte av sig, så kommande helg hörde jag av mig och frågade om han hade lust att ses på kvällen. Han svarade klockan 3 på natten och frågade om jag var vaken.
Jag skrev på morgonen och sa att jag hade sovit - han svarade inte.
I torsdags stötte vi ihop på en fest, vi började hångla och drog hem till honom, hade sex och jag sov över där.
På morgonen myste vi och hånglade osv, sen då han skjutsade mig till bussen och skulle säga hejdå, var han värsta "kall". Fick en jävligt lös kram och han verkade typ less.
Än en gång inte hört något av honom sedan i fredags då jag åkte därifrån.

Han ger mig så jävla dubbla signaler, vad fan vill han? Då vi ses verkar han ju gilla det men han hör aldrig av sig själv.
Jag gillar den här killen, SOM KK.
Vad är hans problem?

Spana också in:

3nol4:

Han ger mig så jävla dubbla signaler, vad fan vill han?


Han vill bara ha sex, punkt och slut och ingenting mer än så. Han är inte det minsta svår att förstå sig på och behöver inte tolkas eller tydas.

3nol4:

Och jag är intresserad av att få kuk!


Dåså.

3nol4:

Att han är så jävla dryg, det är vad som är problemet.


Det vore kanske bättre om du skaffade dig en KK som du kunde ha ett lite mer vänskapligt förhållande med. Även en KK bör ha respekt för motparten.

Dold text: Om du går och blir neurotisk och börjar tolka honom på det här sättet kanske du blir kär i honom och det vore ett misstag, för det är han inte och kommer inte att bli i dig.