Forumet - Kk?

Kk?

2026 1 10

Okej, jag behöver hjälp nu! Jag och min kompis hade sex för typ en vecka sen (bara för att göra det). Han har frågat några gånger om det skulle vara "one night" eller om vi skulle ha sex igen. Nu har vi inte pratat på en hel dag. Inte ett ord (vilket är ovanligt för vi brukar prata varje dag). Jag vet inte om han vill ha sex igen och jag är rädd för att fråga (men det ända jag tänkt på i en vecka nu är att ha det igen med honom). Ska jag fråga honom om han vill ha sex igen eller kommer han tycka jag är påträngande då? När han frågat har jag sagt att jag inte visste för att jag inte vill vara påträngande. Han sa typ på skämt någon dag innan att vi kunde bli kks men nu läser han knappt det jag skriver till honom och jag fattar inte signalerna. Tack på förhand!

Jo btw! Har ni något förslag på förspel och ställen som man kan smeka en kille på (förutom skrevet)?  


Jahadu!: Han sa typ på skämt någon dag innan att vi kunde bli kks men nu läser han knappt det jag skriver till honom och jag fattar inte signalerna. Tack på förhand!
Att ta en allvarlig  konversation är ju en början, ingen vet ju detta så bra som personen i frågan, vi andra kan ju endast spekulera.


Jahadu!: Jo btw! Har ni något förslag på förspel och ställen som man kan smeka en kille på (förutom skrevet)?
Näven rakt upp i röven alla gillar det

Jahadu!: Ska jag fråga honom om han vill ha sex igen eller kommer han tycka jag är påträngande då?
Fråga om han var sugen på att fortsätta ligga bara, om han säger ja har du ju grönt ljus att fråga rakt ut om han vill komma över.
Angående förspel så brukar det komma naturligt bara man släpper lös lite, tänk på vad du gillar och se hur han reagerar osv.

Spana också in:


Jahadu!: Har ni något förslag på förspel och ställen som man kan smeka en kille på (förutom skrevet)?
Innanlåren gillar de flesta, både tjejer och killar, öronsnibbarna, nacken, handlederna annars. Händerna och läpparna är några av de ställena där vi har tätare ''nät'' av känselnerver så där blir vi mer påverkade av beröring än andra.

Det här är typ det som hänt mig på senaste tiden. Men vafan, jag sa bara "vi borde göra det igen" till min kompis,Påträngande och påträngande, klart du ska fråga, är väl hans problem om han tycker du är det, han borde förstå att om ni haft sex så skulle du kunna tänka att göra det igen så... värsta som händer är att han säger nej som han självklart har rätt att göra! Fråga, var inte rädd :D 

Tycker att det låter som om han själv är osäker för att du inte givit honom några ordentliga svar. Tänk dig själv om du haft sex med någon och du sedan frågat om ni kunde ha det igen varpå den personen enbart svarar "jag vet inte". Geesh.

Om han skämtat om ni skulle bli kk's så är han ju definitivt inte främmande för tanken. Han kanske skämtade om det för att han inte vågade säga rakt ut vad han ville. 

Tips: försök att inte vara så strategisk eller rädd för att verka vara påträngande. Slappna av och gör/säg det du vill göra/säga. Att gå miste om en massa roliga och fina grejer känns som ett onödigt pris att betala bara för att man inte vill göra bort sig lite eller verka påträngande.