Forumet - klä sig så man ser ut som en cis kille?

klä sig så man ser ut som en cis kille?

4206 1 120
Tja!
Asså som alla borde veta vid det här laget e jag transkille och har inte kommit ut irl än men jag vill gärna att folk ska uppfatta mig som kille typ om nån ser mig på stan. 

Men jag vet inte va jag ska ha på mig för att det ska verka som att jag e cis kille, känns som att inget funkar och sen så e det ju ett problem med att jag e ju 12 och kommit in i puberteten alltså har jag börjar få större bröst nu ju så det e ju med ett problem för att folk ska uppfatta en som kille, och jo man kan ju gå i typ tshirt och luvtröja typ men om det e jättevarmt kanske man inte vill ha en luvtröja på sig liksom, please help me

pommes045:
Jo men då måste jag komma ut för mina föräldrar och det vågar jag ju inte
Tänk såhär: kommer du kunna hålla det hemligt för dem i all evighet? Samt, de har säkert redan märkt av och börjat ana, de är nog själva rädda för att säga något fel - därför väntar på att du skall bekräfta det för dem.

Spana också in:


pommes045:
Men jag är så rädd att dom inte ska acceptera mig
Det är dina föräldrar vi talar om, de måste acceptera dig! Tror det är jobbigare för dig att leva med tanken på att de kanske inte accepterar dig än vad det skulle vara att leva med att de inte accepterar dig, hur korkat detta än låter. Pga egen erfarenhet.