Forumet - Klädbutik för killar?

Klädbutik för killar?

1727 0 27
Hallå!

Är det någon som vet vad det finns för butiker med kill kläder ?

Skulle verkligen sitta fint nu när man får lite extra pengar till jul av föräldrarna.

Det är inte så att jag aldrig köper kläder. Men jag är ganska less på att gå runt i butiker där de har blandat tjejer , killar, barn o.s.v. , där det oftast kan vara svårt att hitta något bra.

//Fredrik

Spana också in:

Aoo du, det vet jag inte riktigt ;o . Köper det som ser bra ut bara.

Jovisst kan jag handla på en kill och tjej butik. Men det känndes likom som om det inte fanns så många mer än H&M ELLOS KAPPAHL o.s.v de största kedjorna. Jag är inte så insatt i det hela egentligen. Så har ni förslag där det finns snygga kill kläder så kom gärna med dem [smile] . Kom med så många mer ni kan det är bara bra så kan jag kolla igenonom allt.

Men man får tacka för alla svar! (y'

Obs! Kläderna ska passa på en 15 åring xd . Jag vet inte om det ingår i män men det tror jag inte, har ingen aning.
Warja:

H&M har snyggast herrkläder tycker jag, dessutom bra priser. Brothers, Dressman och MQ är också bra.Okaj . Aa H&M Handlar jag mest på nu men tänkte om det fanns någon bättre typ Jack and Jones dom har ganska snygga kill kläder (y' ! Men tackar för svaren.

Btw. Dressman och de här förslagen du kom med, är ju för män. Men räknas man som "man" vid 15 ( även om jag redan är en [wink] ) års ålder? Haha jag kanske är dum nu men sån är jag .
LTM Play:

man som "man" vid 15


Det finns 15 årig män och så finns det 25 åriga pojkar. Manlighet dras inte vid ålder utan vid beetende [y] H&M har förövrigt en helt ny kollektion nu med massa snygga kläder av en designer, b.la. en snygg jacka, smoking och en snygg kavaj. Tror han hette Lavin eller nått?
LTM Play:

Btw. Dressman och de här förslagen du kom med, är ju för män. Men räknas man som "man" vid 15 ( även om jag redan är en ) års ålder? Haha jag kanske är dum nu men sån är jag .


Inte för att jag rekommenderar dressman, men det är väl en självklarhet med vuxenstorlekar vid 15 års ålder?