Forumet - Kläder nu till nyår : )

Kläder nu till nyår : )

569 0 27
Festligheter så här nu till nyår, jag känner att jag är en tråkig person går ALLTID runt i t-shirts, aldrig nåt annat.. Fest nu på nyår med dom närmaste, mest svensson folk, men inga dräggsvensson, utan mer övre medelklass och kultur intresseade människor(esteter, samhällare och så vidare). Behöver nya kläder desperat, vad ska ja ha? posta gärna bilder :) är slips för mycket? finns det nån kombo man kan ha det med? väst ngn tröja ? tusen frågor:D hjälp mej

Spana också in:

digitalkamera:

är slips för mycket?


Nej, det är tvång. Alternativet är fluga.

tjockboll:

alltid
fluga


Körde på fluga förra året, funtar på samma igen. Kan vara grymt snyggt, gäller att kombinera rätt, bara.

ahaDRUGS:

FAN VAD SUR JAG BLEV NU


[confused]

emery:

Ta bara jeans, skorta och slips.


[tard][chocked][censur][surprised][cute][confused][shake][cry]

Traditionellt sett är det ju smoking som gäller, men fattar att man inte vill glida runt i en sån när alla andra bär kostym på sin höjd. Kör på mörk kostym. Svart kan ju vara lite tråkigt, men har du eller kan du hitta någon snygg mörkblå så funkar det jävligt bra. Därefter är det bara att bygga på. Tredelat? Fluga? Slips? Manchetter? Ärmhållare? Näsduk?
ahaDRUGS:

det var dock inte till dig...


Nej, men jag förstod inte riktigt vad som gjorde dig upprörd.

digitalkamera:

Blir nog jeans, skorta och slips.


Fan, jag vet inte hur jag ska säga det här utan att det låter drygt. Men det är en dålig jävla idé. Om du vill slippa kostymen är det åtminstone krav på att du har ett par chinos. Jeans till skjorta är ett stort jävla no-no.

Persistent:

Instoppat för bövelen!


Inte i jeans! [cry]