Forumet - Kläder online

Kläder online

3137 0 12
Jag bor ganska långt ifrån affärer med kläder, eller jaq det finns typ Lindex och kappahl några mil bort. Men det är inga kläder där som jag gillar. Så jag beställer oftast kläder på internet, men behöver tips på bra sidor. 
Så skriv vilka affärer/hemsidor ni brukar köpa era kläder?

Spana också in:

https://www.emp-shop.se/ 
har jag köpt från, små fickor på dom byxorna jag köpte vilket var störande, verkar vara så på flera märken där, tröjorna ja köpt där är jag nöjd med, men gillar man inte rock är de ingen ide att handla där typ hahaah, https://www.ridestore.se , har ja också handlat lite kepsar o tröjor från, annars har jag köpt i affär så vet ingen annan hemsida som är bra
Gillar själv Defshop(https://www.def-shop.se/kvinnor/troejor/?page=2), kundservicen är överlägset bästa jag haft o göra med och de har mycket plagg för både man och dam och har ofta reor. Gjort galet bra affärer där ibland.
De har lager i Skåne också så även om det är ett tyskt företag så behöver inte alltid allt fraktas ifrån Tyskland om man nu tänker miljö.
Lätt att hitta bra storlek oftast, annars är det bara att skicka tillbaka =)
Plaggen har också bra kvalité men det är ju inte italienska skräddarsydda kläder men inte heller H&M-kvalitet.
Överlag helt okej schysst kvalité enkelt sagt.
Inte heller bara massor med mainstream trasor, de har rätt mycket unika plagg vilket jag gillar, men finns även mainstreamkläder eller vad man nu vill kalla det.