Forumet - Klädesplagg från topp till tå

Klädesplagg från topp till tå

294 0 11
Är så att jag känner mig knapert klädd och att jag borde se efter min beklädning bättre. Har säkert 20 hoodtröjor blandat Nike, Champion, Adidas, Reebok och någon Wee. Gillar verkligen sportstilen då jag är rätt sportig. Gärna gråa t-shirts utan tryck och gråa/svarta/beige etc (dvs naturfärgade) hoodies.
Byxor är dock det största problemet, har ett par trasiga riktigt baggy Eckö och ett par nerfläckade baggy ljusa av random märke. Känner att jag behöver nya jeans, minst baggy, (måste inte vara hiphop baggy dock) billiga och utan tryck. Jag avskyr tryck på jeans.
Image
De där jeansen är rätt snygga, synd att trycket förstör allt bara.
(Ungefär sådana pjuck jag har också)

Hm, vet inte riktigt vad jag vill ha. Men söker ungefär; billigt som möjligt, helst utan tryck (Om det är tryck, så sporttryck såsom Nike etc.), rätt baggy. Utöver så kör jag redan 3-mmrakning på skalet och kritvita nike-sneakers á la hiphop på fötterna.
Är det bara den där Zoo-Village som finns? Är inte direkt sportkläder eller hiphop enligt mig (Kanske "new wave hiphop") utan mest snordyra tighta märkeskläder.

La till en bild som visar på ett ungefär min stil.

La5.jpg

lockbete:

finns ju en hiphop/street affär vid centralen i sthlm


Jo sant, de har lite sköna kläder. Främst Flexfitkepsarna som är underbart snygga och helt tryckfria. Men det är mycket kläder riktat åt 12-åringar med Snobben, Tom & Jerry och Dollartecken på. Gräsligt. Man får lite sådär kräkfeelings av deras förstasida med kläderna man ser. http://www.streetwear.se

Violine:

Hihih, flickan på bilden tittar in din rumpa!


Tvivlar på att min sistah spanar in mig. [blush]

*Edit* Att jag har 12-åriga kusiner som modellerat för http://www.streetwear.se besannar ju det verkligen. [love]

wannabe_wiggers.jpg

Spana också in: