Forumet - Klämma tjejer på brösten

Klämma tjejer på brösten

9743 1 166
Ytterligare en spännande poll på gång!

Det är så att jag tycker att flickors bröst är mycket intressanta och tror kanske inte att jag är ensam om det. Så fort läge kommer med någon tjej brukar jag ta tillfället i akt och massera henne på dessa. Jag undrar nu om det är många andra som delar min passion för att klämma på flickbröst? Så vad säger ni? [rolleyes]

Spana också in:

Miceparade:

Gäller undersökningen överlag under all vaken tid och med allt från totala främlingar till nära vänner, eller med någon man T.EX är tillsammans med och frekvent sexar upp?

Vad menar du med "läge"?


Den gäller situationer när man förväntas få ta flickan i fråga på brösten. Jag frågar altså inte om ni är sådana som går runt och tafsar och blir örfilade och anmälda för ofredande!
nubbie:

Meh, trodde att detta gällde i största allmänhet.


Ja fast jag tänkte exkludera situationer då man uppenbart inte får, som i vardagen i skolan eller på en arbetsplats. Annars blir det mera en tråd som handlar om tafsande.

ceka92:

sluta med det! jag blir öm.


Tycker du att dom klämmer för mycket? Får dom inte klämma alls eller hur mycket får dom klämma?
ceka92:

Tjejer lite intresserade av bröst som är perfekta. Ser mysiga ut, jag vet att jag inte är det i allmänhet men kring min kompis med helt perfekta bröst fascineras jag liksom.


ceka92:

perfekta


ceka92:

Ser mysiga ut,


Men [blush][blush][blush].

Men ja, jag har märkt detta. Tycker själv att bröst är intressanta och då är jag mycketmycket mer intresserad av män, hands down osv.

Gasolinerainbow:

Annars blir det mera en tråd som handlar om tafsande.


Trodde att detta var en aningen skämtsam tråd [cute].