Forumet - Klamydia - Ont i pungen - Hjälp

Klamydia - Ont i pungen - Hjälp

3205 0 4
Tjena. Efter att ha fått svar om att jag fått klamydia för ca 2månader sen. Fått behandling, men hade oskyddat sex med samma partner under behandling igen så dum som man är. Fick behandling igen, väntade 15 dagar. Sedan har jag haft oskyddat sex många gånger med samma tjej som innan. Och nu har jag börjat känna att jag fått ont i pungen och i ljumsken på något konstigt sätt känns det där också. Jag har även fått flytningar.... Något som också är väldigt konstigt är att jag kan KISSA 8GÅNGER i timman om jag vill det. Är kissnödig KONSTANT. Min tjej har aldrig heller blivit med barn även om vi har haft oskyddat sex VÄLDIGT många gånger, Är jag steril ? [sad] Jag vet inte om jag vill gå till Ungdomsmottagningen igen, känns fan som jag börjar bli stammis där. Har även ont i magen och har diarré om det nu har något med saken att göra.
Varför försvinner inte min klamydia? Jag väntade 15 dagar med sex. Och dem sa att man behövde vänta 10dagar. Kan det ha med alkoholen att göra? Har druckit väldigt mycket på senaste tiden.
Tacksam för svar!

Kille 17år.
fick hon också behandling eller går hon med obehandlad klamydia, medan du behandlar din?

Och VARFÖR FORTSÄTTER DU LIGGA RUNT OSKYDDAT EFTER DU FÅTT KÖNIS. VARFÖR. Om du är steril kanske det är Gud som inte vill att dina arvsanlag ska föras vidare. Eller så är det klamydian som tagit ut sin rätt på din pillevick.

Spana också in: