Forumet - Klamydia?

Klamydia?

1133 0 9
så, jag har haft sex med 2 olika personer. Ena killen var jag väldigt noga med att ha skydd, och han gick inte längre in än kondomen räckte till. 

S

Idag fick jag höra av en kille, att mitt ex var på ungdomsmottagningen för att testa sig för könssjukdom. Tydligen hade hans penis varat eller nått sånt. Är det möjligt att jag har smittat honom? Har inte märkt några sympton på mig själv, och vi hade sex första gången för kanske 3-4 veckor sedan, sen tog det slut i förhållandet och i fredags hade vi sex. Igen. Men vad jag läst är inkubationstiden 1-2 veckor, vilket inte är möjligt eftersom att han borde märkt det tidigare om det var jag.. Han har ifråga knullat rätt många.. 
Jag får panik och har ingen aning om vad han kan ha, eller jag.. 
Kan han bara ha en inflammation i urinröret eller kan han ha fått klamydia el. Dylikt? 
Senast ändrad 21 Oct 2013, 16:42 av André Vifot Haas

Spana också in:


MissJanuary:
Testa dig?:)
Det är klart jag testat mig, detta var för över ett år sedan och den smärtan det ledde till är inget man "lider igenom" hemma. Jag åkte in och ut ifrån akuten i närmare två veckor innan jag var frisk och mådde tillräckligt bra för att inte tro att jag skulle dö. Mitt råd till dig är: testa dig. OM killen testar positivt måste du ändå testa dig, säger smittskyddslagen. Det är aldrig fel att testa sig efter oskyddat sex. Jag råder dig VERKLIGEN att testa dig då livmoder/äggledarinflammation gör SJUKT ONT och kan utvecklas väldigt snabbt = se till att få behandling för ev klamydia fort som fan.