Forumet - Klarar denna laptop diablo 3 ?

Klarar denna laptop diablo 3 ?

547 0 19
Ska nu köpa en ny laptop till att spela diablo 3.
Har hittat denna :

http://www.proshop.se/Barbar-dator/ASUS-G53SX-S1190V-2290406.html

Med dessa spec:

Core i5 2430M / 2.4 GHz, RAM 6 GB, HDD 750 GB, DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM, GF GTX 560M, Gigabit Ethernet, WLAN : 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, Windows 7 Home Premium 64-bitars, 15.6" Bredbild LED-bakgrundsbelysning TFT 1920 x 1080 ( Full HD ), kamera

Det borde funka fint eller vad tror ni?
Kom gärna med egna förslag :D

Spana också in:

pumanJessica:

Det finns inga systemkrav ute för Diablo 3 än


Klart det finns, Blizzard har ju släppt rekommendationer till betan ett par månader efter betan startade, visst de må kanske ändra lite innan det släpps, men jag skulle gissa på att ändringarna i detta stadiet blir minimala,

Minimum:


Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c
Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+
NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better
1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7)
12 GB available HD space
DVD-ROM (required for retail disc versions only)
Broadband* Internet connection
1024x748 minimum resolution


Rekommenderat:


Windows® Vista/7 (latest service packs)
Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
2 GB RAM
NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better

zIGGE:

sånt struntprat kan tas någon annanstans, här hör det inte hemma.


Varför?, Han har faktiskt en poäng, att köpa en ny laptop för 10k bara för att kunna spela D3 när man kan köpa en bättre stationär dator ett antal tusenlappar billigare känns ju faktiskt ganska onödigt..

Ska man däremot ändå köpa en ny laptop, och väljer en med lite bättre prestanda för att eventuellt kunna spela på den också så är det dock inget fel med det, jag vet inte hur TS situation ser ut, men du måste erkänna att formuleringen;
HalsBerg:

Ska nu köpa en ny laptop till att spela diablo 3.


är ganska missvisande om det är det sista som stämmer..
Sherre:

Snälla köp inte en laptop om du ska spela, köp en stationär isåfall.


För typ 5 år sedan kanske det stämde. Både skyrim och deus ex 3 funkar flytande i höga grafikinställningar på min laptop. och den var inte särskillt dyr eller ens marknadsförd som en "gaminglaptop" [party]
Nintendos BFF:

För typ 5 år sedan kanske det stämde.


Stämmer fortfarande, du har dock rätt i att för ~5 år sedan gick det knappt och spela alls på en laptop, idag är dock det inte problemet, utan snarare prisskillnaderna för likvärdiga datorer, den enkla uppgraderingsförmågan på en stationär dator, samt faktumet att om något förutom ram-minnena och hårddisken går i sönder måste du (oftast) köpa en helt ny laptop i stället för att bara kunna byta den söndriga delen.
Zsasz:

r ett antal tusenlappar billigare känns ju faktiskt ganska onödigt..


faktum är att laptop > stationär, om du bara har en dator. Finns ingen anledning att köpa en stationär bara för att spela D3 på, när en rätt laptop kommer driva spelet utan problem, och du kan ta med datorn till sängen, skolan, jobbet, whatever.

Däremot har han rätt om det BARA SKA VARA EN SPELDATOR OCH INTE TILL ANDRA ÄNDAMÅL/ HAR EN LAPTOP REDAN. I verkligheten är det egentligen inte ens ett argument. Han pratar om sin 1% av befolkningen som inte har ett liv, typ.
zIGGE:

faktum är att laptop > stationär, om du bara har en dator.


zIGGE:

HAR EN LAPTOP REDAN


Dock med tanke på att han skrev "en ny laptop" så gissar man ju på att han har en laptop redan..

zIGGE:

Han pratar om sin 1% av befolkningen som inte har ett liv, typ.


... Va?, Så bara för någon väljer att köpa en stationär dator för ett antal tusen mindre och dessutom får en bättre dator så har dem inget liv?, eller du kanske syftade på "BARA SKA VARA EN SPELDATOR & INTE TILL ANDRA ÄNDAMÅL"?, Om så är fallet, vad skulle det göra för skillnad?, Man får både en billigare och bättre dator, det kvittar väll vad man gör på den kan det tyckas.
Han hade redan en laptop, han ville köra D3 och måste därför (tydligen) köpa något nytt, klart man rekommenderar han en stationär dator istället för att köpa en till laptop, eller?

Men som sagt, OM han ändå skulle köpa en ny laptop pga. en annan anledning, och bara väljer en lite bättre för att kunna game:a på den så blir det så klart en väldig skillnad.