Forumet - klarar jag hans sätt att vara?

klarar jag hans sätt att vara?

550 0 4
Hej allesammans! Vissa av er har tidigare läst om min omogna kille som jag var superarg på när jag skrev det inägget. Han behandlade mig inte som man ska göra mot någon man sägs "tycka om". Jag var så frustrerad och ledsen. Men jag visade att jag blev ledsen och han har skrivit att han "saknar mig ❤️" typ 2-3 gånger nu. Jag har varit dum och svarat "saknar dig med" även om jag inte är säker. Han var så snäll i början och jag föll så hårt för honom, men jag har insett att han inte är mer än en vanlig omogen tonåring. Det märks att han vill göra mig svartsjuk, jag har nämligen många kill-vänner som han har blivit arg och avundsjuk på. Jag har försökt förklara och har fått bryta kontakten med en av hans vänner jag skrev och pratade med. Han kanske beter sig såhär för att "få bekräftelse" att jag verkligen gillar honom? Eller borde jag ens försvara honom? Hjälp! Läs mitt inlägg innan detta så förstår ni lättare :)

Inga kommentarer

Senast ändrad 16 Jul 2016, 11:15 av Emmsan00
Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Det kommer inte ske en förändring på långa vägar om du fortsätter att hålla fast vid honom på det viset som du gör. Energitjuvar är inga typer att handskas med. För att de ska lära sig och bli medvetna om sina beteenden måste man sätta ner foten, därför bör du inte dalta med honom. Varför ens ha med honom att göra överhuvudtaget när han får dig att må som du gör?

Sedan spelar det egentligen ingen roll vad som lirkar bakom hans beteende. Det är problem som han måste ta tag i och som ej ska gå ut över dig, vilket det faktiskt har gjort. Om jag var i din situation, vilket jag även har varit, skulle jag ta avstånd.

Spana också in: